IIKınGOzmaII demiş ki:
Bir İmzada Ben İstiyorum Yaparsanız Ellerinize sağlık resımde Knıght Onlıne İle İlgili Bişeyler Olsun mesela asas & bow çar resmleri falan büyük ve janjanlı olsun....
Idea Biz İnSan Değilmiyiz..... Idea
Neden hala bi resim yapmıyorsunuz 1 sayfada yazmıssınız insan gibi tavırlarla istedım 2 hafta oldu!

os1

olduser
bana imza ve çok güzel bi avatar yaparmısınız extra imzama 3 avatarıma 0 verdide onun içn (şimdi çok oluyorsun diyonuzdur bana )
yaparsanız sevinirim saygılarımla....

abi biizim imza ve avatar hala düzeltilmedi söyleyeli 3 gün oldu.cannibalmyth yazısını yanlış yazılmıştı o düzelitecek bide kızın eline kılıç verilecekti.ayrıca biraz ilgi çekici olsun çok sade olmuş.Elinize sağlık şimdiden

C@NNİB@LMYTH demiş ki:
abi biizim imza ve avatar hala düzeltilmedi söyleyeli 3 gün oldu.cannibalmyth yazısını yanlış yazılmıştı o düzelitecek bide kızın eline kılıç verilecekti.ayrıca biraz ilgi çekici olsun çok sade olmuş.Elinize sağlık şimdiden
Benim sana yaptığımmınmı yazısı yanlış olmuş Question

evet abi senin bana yaptığının yazısı yanlış olmuş cannibal mthy yazmışsın myth olacak.eline sağlık gusel olmuşta kızın eline kılıç verirsen birazda ilgi çekici yaparsan iyi olur.şimdiden teşekürler.abi yeni kayıt olduğum için adını bilmiyodum kusura bakma

abilerim bana avatar yapabilecek biri varmı imzama uyumlu

yapabilirseniz simdiden tesekkür ederim...

banada bitane avatar yapabilir misiniz elazığLee ninkinin aynısı olursa sevinirim sadece nick değişecek Blade_Father olucak Çok tşk ettim saolun şimdiden

Yukarı Alt