-Resim Silinmiş.orty demiş ki:abilerim bana avatar yapabilecek biri varmı imzama uyumlu
yapabilirseniz simdiden tesekkür ederim...
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
-Resim Silinmiş.orty demiş ki:abilerim bana avatar yapabilecek biri varmı imzama uyumlu
yapabilirseniz simdiden tesekkür ederim...
şimdilik bitane yaptım,aoe turnuvası bitince gerisinide yapacam WinkdR.NooB demiş ki:Penny banada bir imza yapabilrimisin ? Ron Yaptı ama tam istediğim gibi olmamış NeutralsF den Ryu u şöle güzel bi şekilde yaparsan süper olur mucX hmm
arkadasımada bir tane yapabilirmisiniz ?Blade_Father demiş ki:banada bitane avatar yapabilir misiniz elazığLee ninkinin aynısı olursa sevinirim sadece nick değişecek Blade_Father olucak Çok tşk ettim saolun şimdiden
Cool. CoolPennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.by-Lord demiş ki:bende düzgün bi imza istiyorum ALLAH rızası içn
fender stratocaster?eğer oysa adamımsın sana torpilli imza yaparım hehecrazy_thief demiş ki:arkadaşlar biriniz bana stratocaster le ilgili bi imza yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Olm dilenci gibi ne o öyle Allah rızası için fln Confused Neutral Zamanı gelince Herkese yapılır saten bekleyın biraz.. hmmby-Lord demiş ki:bende düzgün bi imza istiyorum ALLAH rızası içn
+1__PuNisHeRR_ demiş ki:Beyler banada yaparsanız sevınırım
ARtık OldScool Luyum![]()
![]()
IIKınGOzmaII demiş ki:Idea Biz İnSan Değilmiyiz..... IdeaIIKınGOzmaII demiş ki:Bir İmzada Ben İstiyorum Yaparsanız Ellerinize sağlık resımde Knıght Onlıne İle İlgili Bişeyler Olsun mesela asas & bow çar resmleri falan büyük ve janjanlı olsun....
Neden hala bi resim yapmıyorsunuz 1 sayfada yazmıssınız insan gibi tavırlarla istedım 2 hafta oldu!