Bir İmzada Ben İstiyorum Yaparsanız Ellerinize sağlık resımde Knıght Onlıne İle İlgili Bişeyler Olsun mesela Warrrior çar resmı falan büyük ve janjanlı olsun....

banada bir avatarla imza yaparsanız sevinirim sizin için güzel olan ibrşeyi yapın şimdiden teşekkürler.. kahvekeyfi

Jigsaw

Aileden
IIKınGOzmaII demiş ki:
Bir İmzada Ben İstiyorum Yaparsanız Ellerinize sağlık resımde Knıght Onlıne İle İlgili Bişeyler Olsun mesela Warrrior çar resmı falan büyük ve janjanlı olsun....
Disagnet değil imzanda nerden uydurdun yaw bi bakar insan Designed by, tam bilmiyorsanız ingilizce kullanmayıverin..

Jigsaw demiş ki:
IIKınGOzmaII demiş ki:
Disagnet değil imzanda nerden uydurdun yaw bi bakar insan Designed by, tam bilmiyorsanız ingilizce kullanmayıverin..
Ya sen susarmısın benımkısı başka kelıme sus alla allah ne biçim insansınız siz ya :lolmuch:

benim imzayı biraz düzenlerseniz sevinirim arka plan siyah olabilir ateşli bişeler olabilir (not :dragonda la spawn kalsın diğerlerini değiştirebilirsiniz ) imzamı düzeltecek olana simdiden teşekkürler
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
abi bizim avatar ve imzayı düzeltecektin yanlış yazılmıştı 3 gün önce demiştim.(arka plan gümüş rengi ve kırmızı olsun kızın elindede kılıç olursa super olur üstede CANNİBALMYTH yazarsan)şimdiden eline sağlık

DNAA demiş ki:
baris1992 demiş ki:
JasonWalker demiş ki:
arkadaşlar artık vipliği bırakıyorum . onun için imza yapamıcam ..
herkese iyi ps ler...
selam noldu la nie bırakıon Sad

vip ikten çıktı artık haber editörü olduda ondan artıı viple uğraşmasına gerek yok haber editörü artık o
onunla alakası yok .. sıkıldım psden bide iki iş birden yürümüyo ..

ben yapayım diyecem ama ban yedikten sonra yapacak is bulamayıp format attım :mrgreen: Crying or Very sad

Son İmzam (Lord_LeGoLaS için..) ;
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt