Bir İmzada Ben İstiyorum Yaparsanız Ellerinize sağlık resımde Knıght Onlıne İle İlgili Bişeyler Olsun mesela Warrrior çar resmı falan büyük ve janjanlı olsun....
Disagnet değil imzanda nerden uydurdun yaw bi bakar insan Designed by, tam bilmiyorsanız ingilizce kullanmayıverin..IIKınGOzmaII demiş ki:Bir İmzada Ben İstiyorum Yaparsanız Ellerinize sağlık resımde Knıght Onlıne İle İlgili Bişeyler Olsun mesela Warrrior çar resmı falan büyük ve janjanlı olsun....
Ya sen susarmısın benımkısı başka kelıme sus alla allah ne biçim insansınız siz yaJigsaw demiş ki:Disagnet değil imzanda nerden uydurdun yaw bi bakar insan Designed by, tam bilmiyorsanız ingilizce kullanmayıverin..IIKınGOzmaII demiş ki:Bir İmzada Ben İstiyorum Yaparsanız Ellerinize sağlık resımde Knıght Onlıne İle İlgili Bişeyler Olsun mesela Warrrior çar resmı falan büyük ve janjanlı olsun....
selam noldu la nie bırakıon SadJasonWalker demiş ki:arkadaşlar artık vipliği bırakıyorum . onun için imza yapamıcam ..
herkese iyi ps ler...
baris1992 demiş ki:selam noldu la nie bırakıon SadJasonWalker demiş ki:arkadaşlar artık vipliği bırakıyorum . onun için imza yapamıcam ..
herkese iyi ps ler...
onunla alakası yok .. sıkıldım psden bide iki iş birden yürümüyo ..DNAA demiş ki:baris1992 demiş ki:selam noldu la nie bırakıon SadJasonWalker demiş ki:arkadaşlar artık vipliği bırakıyorum . onun için imza yapamıcam ..
herkese iyi ps ler...
vip ikten çıktı artık haber editörü olduda ondan artıı viple uğraşmasına gerek yok haber editörü artık o
hmm hmmLorD_LeGoLaS demiş ki:Banaa birisi güzel bir imza yapabilirmi.Hilary duff resmi olsun ve Lord Legolas ve Moderatör yazsın...şimdiden teşekkürler... Cool
ben yapabilirmiyim? kapanış imzası SadLorD_LeGoLaS demiş ki:hmm hmmLorD_LeGoLaS demiş ki:Banaa birisi güzel bir imza yapabilirmi.Hilary duff resmi olsun ve Lord Legolas ve Moderatör yazsın...şimdiden teşekkürler... Coolbirisi el atsa tam süper olacak..
![]()
züper olur..JasonWalker demiş ki:ben yapabilirmiyim? kapanış imzası SadLorD_LeGoLaS demiş ki:hmm hmmLorD_LeGoLaS demiş ki:Banaa birisi güzel bir imza yapabilirmi.Hilary duff resmi olsun ve Lord Legolas ve Moderatör yazsın...şimdiden teşekkürler... Coolbirisi el atsa tam süper olacak..
![]()
güzel olmuş son imzan tebrikler extraokkJasonWalker demiş ki:Son İmzam (Lord_LeGoLaS için..) ;
-Resim Silinmiş.