strean121 istiyorum.... ::)....strean121 demiş ki:ne avatarım var ne imzam var ...biriniz ilgilenirse çok sevinirim arkadaşlar....şimdiden çok teşekkürler
jig jig e bi imza yapayım ondan sonra sizlere yapayım hangi renklerde ne tür istiyorsunuz ve üstüne ne yazılsın detayları söyleyin ayarlıyım hemen Winkstrean121 demiş ki:strean121 istiyorum.... ::)....strean121 demiş ki:ne avatarım var ne imzam var ...biriniz ilgilenirse çok sevinirim arkadaşlar....şimdiden çok teşekkürler
-Resim Silinmiş.Tiky demiş ki:tiky renk tonu biraz belirgin olsaydı keske ...UyKuCu_ demiş ki:-Resim Silinmiş.Tiky demiş ki:mü**ünse bir imza da bana ayarlayabilirmisin
url: http://img129.imageshack.us/img129/5572/81816474pk0.png
umarım beğenırsın
yinede sagol cok tsk ederim.
Gs_Hurricane demiş ki:-Resim Silinmiş.
strean iste imzan
Pennywise demiş ki:hayır tam boyutunda olmuş bence,olmadı biraz daha büyütülebilir,en uygun boyutlar benim şuan imzamda kullandığım mesela
410x160 pixels
Saygıyla karsı cıkamom.Avatar guzel olmusPennywise demiş ki:ok yaparım birazdan Wink imza benimkine göre küçük tamam ama benimki max boyut zaten daha büyük olursa güzel durmaz![]()
-Resim Silinmiş.CooLLer demiş ki:Bide Penny hacım bana yaptın bu tasss gibi imzayıda allaha sen yanına bi avatar yappp
Pennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.CooLLer demiş ki:Bide Penny hacım bana yaptın bu tasss gibi imzayıda allaha sen yanına bi avatar yappp
süperrrr teşekkürler ..çok saolGs_Hurricane demiş ki:-Resim Silinmiş.
strean iste imzan