Bir gün ülkelerin haberalma teşkilatlari arasında bir yarışma duzenlenir. Yarışmaya CIA, KGB ve MIT katılır. Ilk gun 3 teşkilata gorev açıklanıyor:
- Göreviniz yakınımızda bulunan ormandaki zürafayi bulup getirmek.
Ilk önce CIA deneyecektir. Ertesi gün sabahtan CIAdeki ajanlar ormana gider. Bir saat gecer, 2 saat, 3 saat, 5 saat.. gunun sonunda CIA eli boş olarak geri doner.
Ikinci gün KGB gider, o da ayni sekilde 1 saat, 12 saat, 1 gün, 2 gün.. 3. gün geri dönerler elleri boş.
Üçüncü gün MIT gider ormana. 1 gün gecer, 2 gün, 5 gün.. 1 hafta sonunda yanlarında bir Fil ile geri donerler ama filin ağzı, burnu dağılmış, çürük içinde. Jüridekiler -bu ne böyle demeye kalmadan- Fil konusur:
-Abi anam avradım olsun zurafayim. 😁
Zürafa
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
güzelmiş
abi bu arada küfürlü fıkra felan yasak mı Sen yarışma yapmıştın orda biraz argo vardı da?
abi bu arada küfürlü fıkra felan yasak mı Sen yarışma yapmıştın orda biraz argo vardı da?
güzelmiş
Sınırları aşmayın da...
tamam ö.m den yazacağım şekilde atıyorum sna o zaman ok
güzel...
Çok güzel beni güldürdü lakin bu yeni bölümde bölümü kirleten ve çok c/p yapan var :/
Çok güzel beni güldürdü lakin bu yeni bölümde bölümü kirleten ve çok c/p yapan var :/
Temizliyorum.org 😎
Temizliyorum.org 8)
süpersin.com 😁
J
Journalist
⭐ 19y
güzel 😉
Bildiğimiz kadarıyla Mit in calışma şeklide bu zaten 😄
S
Streetwise
⭐ 19y
Harika ya, -Abi anam avradım olsun zurafayim.,iyi oldu bu bölüm,sayende gülüyorum Pol... 😁 🎅 😘
Sagol Pol. 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap