Icerige atla
Extraloob

Zürafa

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
P
Bir gün ülkelerin haberalma teşkilatlari arasında bir yarışma duzenlenir. Yarışmaya CIA, KGB ve MIT katılır. Ilk gun 3 teşkilata gorev açıklanıyor:
- Göreviniz yakınımızda bulunan ormandaki zürafayi bulup getirmek.
Ilk önce CIA deneyecektir. Ertesi gün sabahtan CIAdeki ajanlar ormana gider. Bir saat gecer, 2 saat, 3 saat, 5 saat.. gunun sonunda CIA eli boş olarak geri doner.
Ikinci gün KGB gider, o da ayni sekilde 1 saat, 12 saat, 1 gün, 2 gün.. 3. gün geri dönerler elleri boş.
Üçüncü gün MIT gider ormana. 1 gün gecer, 2 gün, 5 gün.. 1 hafta sonunda yanlarında bir Fil ile geri donerler ama filin ağzı, burnu dağılmış, çürük içinde. Jüridekiler -bu ne böyle demeye kalmadan- Fil konusur:

-Abi anam avradım olsun zurafayim. 😁
12 Yanıt
S
Seppuku ⭐ 18y
güzelmiş

abi bu arada küfürlü fıkra felan yasak mı Sen yarışma yapmıştın orda biraz argo vardı da?
P
güzelmiş

abi bu arada küfürlü fıkra felan yasak mı Sen yarışma yapmıştın orda biraz argo vardı da?

Sınırları aşmayın da...
S
Seppuku ⭐ 18y
tamam ö.m den yazacağım şekilde atıyorum sna o zaman ok
K
Kobe ⭐ 19y
güzel...
D
destiny ⭐ 18y
Çok güzel beni güldürdü lakin bu yeni bölümde bölümü kirleten ve çok c/p yapan var :/
P
Çok güzel beni güldürdü lakin bu yeni bölümde bölümü kirleten ve çok c/p yapan var :/

Temizliyorum.org 😎
K
Kobe ⭐ 19y

Temizliyorum.org 8)

süpersin.com 😁
J
Journalist ⭐ 19y
güzel 😉
A
Absence ⭐ 19y
Bildiğimiz kadarıyla Mit in calışma şeklide bu zaten 😄
S
Streetwise ⭐ 19y
Harika ya, -Abi anam avradım olsun zurafayim.,iyi oldu bu bölüm,sayende gülüyorum Pol... 😁 🎅 😘
C
ChosenOne ⭐ 18y
Sagol Pol. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: