Dünyanın birçok ülkesindeki genelevlerden çekilen fotoğraflar bir Alman dergisinde yayınlandı. Odalardaki ortak temanın kırmızı olması en dikkat çekici özelliğiydi.

Grup FTW 😄

Grup FTW 😄
buyurun yurdumun kerhaneleri yorumsuz 😜
norveç'e veya isveç'e gidelim hacım alayı blonde upuzun bacaklar 34 beden kalçalar wuhuuuuuuuuuuuuuuu couper'e de bilet al üçümüz gidelim 2 tur yapsak yeter beee :D
ahahahahaa walla bak peşin söyleyeyim oraya inince kavga çıkmasın uçaktan bu adam iner hatunların peşine düşer ya bana uyarsınız ya da siz virane bi barda beni beklersiniz bana uyarsanız çok hatun kaldırırız o bar bizim bu otel sizin takılırız blonde diyorum bro 34 beden kalçalar diyorum uuuuuuuu yok yok siteyi satar gideriz biz havaiden fotoları atarız basına 😄
xantiyi düşünsene charları bırakmış hepsi pert yerde yatıyor almış hatunları kollarına start walk script yapıyor ahahahaaa 😄 😄 :P
3 e 3 maç .. Tam 1 beach volley havası :P
Dur önce norveç isveç takılacaksak boy ortalamamız çok önemli.. En kısası 1.80 karıların ahahaha bende boy yuksek godfatherinda yüksek Pol 1.80 in altındaysan memleketi değiştirelim olmazsa ^^
Dur önce norveç isveç takılacaksak boy ortalamamız çok önemli.. En kısası 1.80 karıların ahahaha bende boy yuksek godfatherinda yüksek Pol 1.80 in altındaysan memleketi değiştirelim olmazsa ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap