Icerige atla
Extraloob

Yüz Kızartan Odalar!

· 28 Yanıt · 7.9K görüntüleme
I
Infinity OP ⭐ 18y

Dünyanın birçok ülkesindeki genelevlerden çekilen fotoğraflar bir Alman dergisinde yayınlandı. Odalardaki ortak temanın kırmızı olması en dikkat çekici özelliğiydi.

28 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Her oda birbirinden harika... 😄
M
Mojito ⭐ 18y
Valla ben diycektim ^^ ben son odada yalnız kalmasam 😱 ¿
C
ChrsNYC ⭐ 18y
ohoo bunlar benim odayı görseler yağmur ormanında dolaşıom sanırlar 😄
P
Presence ⭐ 19y
Nedense gördüğüm tvlerde sanırsam p.grafik programlar var 😄 Kadının her yeri açılmış falan filan ama odalar fena değil
T
Truth ⭐ 18y
😄
Q
Quensis ⭐ 19y
Vuu güzelmiş. 😜 😆
P
Grup FTW 😄
G
Granad4 ⭐ 19y
ankara bendtderesi yada karaköy genelevlerinin fotolarını yayınlasaydılar acaba rezilmi olurduk:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Grup FTW 😄

buyurun yurdumun kerhaneleri yorumsuz 😜

P
Grup FTW 😄

buyurun yurdumun kerhaneleri yorumsuz 😜

Yurtdışına kaçalım 🎭
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
norveç'e veya isveç'e gidelim hacım alayı blonde upuzun bacaklar 34 beden kalçalar wuhuuuuuuuuuuuuuuu couper'e de bilet al üçümüz gidelim 2 tur yapsak yeter beee 😄
P
norveç'e veya isveç'e gidelim hacım alayı blonde upuzun bacaklar 34 beden kalçalar wuhuuuuuuuuuuuuuuu couper'e de bilet al üçümüz gidelim 2 tur yapsak yeter beee :D

Tamam tamam dedim ya bu hafta coşçam nasılsa diye orda harcarız artık 😈
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ahahahahaa walla bak peşin söyleyeyim oraya inince kavga çıkmasın uçaktan bu adam iner hatunların peşine düşer ya bana uyarsınız ya da siz virane bi barda beni beklersiniz bana uyarsanız çok hatun kaldırırız o bar bizim bu otel sizin takılırız blonde diyorum bro 34 beden kalçalar diyorum uuuuuuuu yok yok siteyi satar gideriz biz havaiden fotoları atarız basına 😄

xantiyi düşünsene charları bırakmış hepsi pert yerde yatıyor almış hatunları kollarına start walk script yapıyor ahahahaaa 😄 😄 😜
P
ahahahahaa walla bak peşin söyleyeyim oraya inince kavga çıkmasın uçaktan bu adam iner hatunların peşine düşer ya bana uyarsınız ya da siz virane bi barda beni beklersiniz bana uyarsanız çok hatun kaldırırız o bar bizim bu otel sizin takılırız blonde diyorum bro 34 beden kalçalar diyorum uuuuuuuu yok yok siteyi satar gideriz biz havaiden fotoları atarız basına 😄

xantiyi düşünsene charları bırakmış hepsi pert yerde yatıyor almış hatunları kollarına start walk script yapıyor ahahahaaa 😄 😄 :P

Script ayarı dediğin , gidilecek noktadır. Radius kasma alanı çapıdır. Skiller de atak şeklidir.
Scriptimiz Norveç & İsveç. Radius , barlar , oteller. Skillere gelince... Unknown 😄

Xanti zaten geçen gün honor buff charları açıyordu ondan medet umma. Charların isimleri ;
MuazzezErsoy , SedaSayan , ZekiMuren , BulentErsoy falandı 😁 😁 😁 😁
P
Prada ⭐ 19y
3 e 3 maç .. Tam 1 beach volley havası 😜
P
3 e 3 maç .. Tam 1 beach volley havası :P

Biz 3ümüz siz hepiniz de diyebiliriz istersen 😆
P
Prada ⭐ 19y
Dur önce norveç isveç takılacaksak boy ortalamamız çok önemli.. En kısası 1.80 karıların ahahaha bende boy yuksek godfatherinda yüksek Pol 1.80 in altındaysan memleketi değiştirelim olmazsa ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Dur önce norveç isveç takılacaksak boy ortalamamız çok önemli.. En kısası 1.80 karıların ahahaha bende boy yuksek godfatherinda yüksek Pol 1.80 in altındaysan memleketi değiştirelim olmazsa ^^

ehehehe hacım fena yakalamışsın ama polda da saçlar prim yapar hacım rastaları taktımı uuuuu 2 uzun bir normal döktürürüz varya hoş sağ omzumda ki şeytan tüyü hepimize yeter ben bağlarım zati ingilizcede full fix sorumu çakarım do you like group sex honey if you dont accepting fcuk off 😈 😁 🎅
P

2.00 ın üstünde 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: