Icerige atla
Extraloob

Okul Kravatındaki Yüz

· 19 Yanıt · 1.2K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
Kravattaki şekil müdür ve esnafı yakacak mı?

Cizre'e Anadolu Lisesi öğrencileri için yaptırılan kravatların üzernideki şeklin Abdullah Öcalan'a benzediği gerekçesiyle okul müdürü ve esnaf hakkında soruşturma başlattı

Kaynak Radikal

Radikalden bir yorum
yok ya ben iyice baktim hatta mercek altina aldim baktim önce Lenin e benzettim daha sonra iyice inceledim Marx a benzettim yanimdaki arkadas ta tutturmus ille yok Staline benziyor diye gel de isin icinden cik
19 Yanıt
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
😱 😱

Spoiler
😢
U
Unforgiven ⭐ 17y
Yapan tekstil firmasının bir hatasıdır. Kumaş bu hata olabilir.
L
Che'ye benziyor yok yok Fidel Castro'ya yook be abicim ne Fidel'i Mao'ya benziyor ne Mao'su len Trockiye benziyor yok be abi 😜
X
Xplosive ⭐ 17y
Fashion arkadaşın dediği gibi firmanın bir hatasıdır. Öküzün altında buzağı aramamak lazım. Lakin bir kasıt varsa iş değişir. 🍿
U
Unforgiven ⭐ 17y
Che'ye benziyor yok yok Fidel Castro'ya yook be abicim ne Fidel'i Mao'ya benziyor ne Mao'su len Trockiye benziyor yok be abi :P

😁
N
Bence Gandi 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Fashion arkadaşın dediği gibi firmanın bir hatasıdır. Öküzün altında buzağı aramamak lazım. Lakin bir kasıt varsa iş değişir. 🍿

en cici yorum bu olmuş teşekkürler 😘
T
Titanyum-X ⭐ 17y
Firmanın hatası olamaz . Kravat ları yaptıranın Verdiği paraya bakar. İplik ile oraya Atatürk çizilemez. Çizilir fiyatıda artar iplik lerin artacagı gibi.
X
Xplosive ⭐ 17y
Firmanın hatası olamaz . Kravat ları yaptıranın Verdiği paraya bakar. İplik ile oraya Atatürk çizilemez. Çizilir fiyatıda artar iplik lerin artacagı gibi.

Fiyat artacak diye bir kamu kuruluşu, bir okul o silüetin başka şahıslara benzemesine izin vermez, ayrıca Atatürk desenli halı bile dokuyorlar neden kravat yapamasınlar? (:
C
Castiela ⭐ 18y
Ben pek benzetemedim 😊
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Arkadaşlar işin ilginç tarafı kime benzediği değil kime benzetilmek istendiğidir. Ben Mustafa Kemal Atatürk'e hiç benzetemedim.

Ps: İstermisiniz Kravatı basan firma sahibinin resmi olsun. 😆
M
Milano ⭐ 18y
Apo'ya benzemiyor lakin Atatürk'e benzetememişler, umarım basım hatasıdır.
T
Titanyum-X ⭐ 17y

Fiyat artacak diye bir kamu kuruluşu, bir okul o silüetin başka şahıslara benzemesine izin vermez, ayrıca Atatürk desenli halı bile dokuyorlar neden kravat yapamasınlar? (:

DESEN diyorsun baq 😊 kravatları yapanlar özel firma fiyata göre kalite biçer adam. Desen de hertürlü yaparsın 10x10 luk bir alana atatürk çizdir bakam sade siyah iplikle çöp adam çizerde dua et 😜
P
Pearce ⭐ 17y
Her Türlü Durum Olabilir , Belki de Fre3sTyLe'ın Dediği Gibi + Belki de Ünlü Olmak İstiyordur 😆
E
eL`dode ⭐ 19y
nerde beleş oraya yerleş idaresi.20lira alır kravatı 5liraya yaptırtır 15lira döner(li) sermarye...
A
a4_tech ⭐ 17y
bana benziyor. tövbe yarabbim. ülkenin bu kadar sorunu varken 1 kravata takılırsak işimiz var demektir...
_
apo denilen iso9001 belgeli p*ç'in eniğine benzemiyor.Toplatılma nedeni Atatürke benzememesi nedeniyle olmalıdır.
O
Arkadaşlar işin ilginç tarafı kime benzediği değil kime benzetilmek istendiğidir. Ben Mustafa Kemal Atatürk'e hiç benzetemedim.

Ps: İstermisiniz Kravatı basan firma sahibinin resmi olsun. 😆

😆 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: