Icerige atla
Extraloob

Evt Beyler Bi Okul Yarı Dönemi Daha Bitti ..

· 27 Yanıt · 2.1K görüntüleme
L
LosCules OP ⭐ 19y
15 tatiltdeiz Karneler nasl bakalım liseye gidenler Very Happy bnde teşşkkkür var Confused
27 Yanıt
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
lise 3 bi pok yok Evil or Very Mad
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
5 tane zayıf ben bu yeni sistemin..taaa..tövbe tövbe..ikidebir değişiklik yapıyorlar... Confused Confused
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
L
LosCules OP ⭐ 19y

5 tane zayıf ben bu yeni sistemin..taaa..tövbe tövbe..ikidebir değişiklik yapıyorlar... Confused Confused

evt bi türlü sistemi otutturmdılar hep deiştiriolar Mad ama 5 zayıf da az deil Confused
yine benimki idare eder 1 zayıf war Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
inek gibi çalışmayı plamlıorm 2.döneme...
çalışacam lan artık yeter Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

yine benimki idare eder 1 zayıf war Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
inek gibi çalışmayı plamlıorm 2.döneme...
çalışacam lan artık yeter Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

bende eşek gibi konuşcam inek gibi deil Laughing Cool extrabeer
T
ya siz okumuyonuz yada öğretmenler acımasız karneye 1 nasıl gelir ya valla anlamış degilim
Game Designer
gçmis olsn hepinize Razz Razz

bi ss çekinde karneleri görelim Razz:P:P
yes.
R
RollsRoyce ⭐ 19y
3 tane 1 var ama bana onur belgesi verdiler Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y
oha karneleri yenimi veriyolar? Very Happy bizim okul daha notları açıklamadı dün açıklanmış olması gerekiyordu,büyük ihtimal matematik,ekonomi den kaldım bide küçük bi ihtimal final kötü gelirse ispanyolcadan kalacam Mr. Green
L
Liu ⭐ 19y
Twisted Evil Twisted Evil 3 tane var Razz
H
HosenberG ⭐ 19y

Twisted Evil Twisted Evil 3 tane var Razz

3 de bende Twisted Evil Twisted Evil
C
Clawless ⭐ 19y
öeh yandım ben bu yıl Confused 8 zayıfım var sakladım karneyi kimseye göstermedim Sad
L
11. Sınıf Türkçe-Matematik(tm) Öğrencisiyim..Ama Geometri ve Matematik Zayıf ne iş anlamadım.. Rolling Eyes
L
Liu ⭐ 19y
Fen Fenim benım de mat zayıf Twisted Evil Twisted Evil
T
Valla liseyi bitirdim 2 yıl oldu Oğrenim hayatım boyunca Hiç 1 gelmedi gelmezde (inş.)
Sayısal lise 3 zordur biraz ama o yılda mezun oldugun için öğretmenler kıyak gecer ^^ zar zor 3 gelen dersler 4 oluyo karnede Mr. Green
B
Beijo ⭐ 19y
sizin berbatmış yaw... Mr. Green ben 4 puan ile teşekkürü kaçırdım pff.. Crying or Very sad hep yeni sistem yüzünden... Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

oha karneleri yenimi veriyolar? Very Happy bizim okul daha notları açıklamadı dün açıklanmış olması gerekiyordu,büyük ihtimal matematik,ekonomi den kaldım bide küçük bi ihtimal final kötü gelirse ispanyolcadan kalacam Mr. Green

Miertaa! Que pasa? Mr. Green Ooooh! Santa Mariaa!
L
Liu ⭐ 19y

Ooooh! Santa Mariaa!

Twisted Evil Twisted Evil
S
Sensei_ ⭐ 19y
1 zayıf Razz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: