Icerige atla
Extraloob

Yolu Yarıladım

· 24 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Windy
Windy OP ⭐ 19y
düşündüğüm sp miktarında,yolu yarıladım sayılır, çok deli bir ekip geliyor 👍

291jq5x.jpg
Dosyalar (1)
24 Yanıt
C
Calamity ⭐ 17y
2m sp yapmayı mı düşünüyorsun.manyak bi char olur o zaman bu char
Windy
Windy OP ⭐ 19y
2m sp yapmayı mı düşünüyorsun.manyak bi char olur o zaman bu char

2m küsür istiyorum, sadece 100 ü düşünmüyorum 🎭
C
Castiela ⭐ 18y
Wow ticketsız ne kadar sürede kastın okadar spyi 😄 tebrikler ..
H
Charın buildini ne düşünüyorsun keşke chine bir char yapsaydın yada Euro str bişey 😜
Bu benim şahsi düşüncem yanlış anlama nede olsa oynucak olan sensin cidden çok zor bişeydir ong farmı kolay gelsin 😜
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Charın buildini ne düşünüyorsun keşke chine bir char yapsaydın yada Euro str bişey 😜
Bu benim şahsi düşüncem yanlış anlama nede olsa oynucak olan sensin cidden çok zor bişeydir ong farmı kolay gelsin :P

ya hayalimde hep bard/cleric char vardı,onu gerçekleştirmeyi planlıyorum ama arkadşlarım wiz/bard yap diyorlar,daha karar vermedim 2m küsür sp yeterli sanırım, str char? ya hiç sevmiyorum str charları 🎭 chin yapsaydım bow yapardım ama bir dahakine inş ❤️
H
Bu benim şahsi düşüncem yanlış anlama nede olsa oynucak olan sensin cidden çok zor bişeydir ong farmı kolay gelsin :P

ya hayalimde hep bard/cleric char vardı,onu gerçekleştirmeyi planlıyorum ama arkadşlarım wiz/bard yap diyorlar,daha karar vermedim 2m küsür sp yeterli sanırım, str char? ya hiç sevmiyorum str charları 🎭 chin yapsaydım bow yapardım ama bir dahakine inş ❤️

Sende Haklısın Euroda Str bir tek doğru düzgün Warrior var onuda solo kasmak imkansız sürekli pt bulup afk olmamak gerek oda tam bir işkence serverımda 100LVL Bard-Cleric builde sahip 2kişi var şuan pek görmedim PVP'de yada uniquelerde:)
Wizz-Bard yaparsan Uniquelerde plvl'de baya işine yarar Wizz-Cleric ise Fwlerde Gw'lerde çok yardımcı olur sana ve takım arkadaşlarına ama ben hep solo kasarım dersen Bard derim:)
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Sende Haklısın Euroda Str bir tek doğru düzgün Warrior var onuda solo kasmak imkansız sürekli pt bulup afk olmamak gerek oda tam bir işkence serverımda 100LVL Bard-Cleric builde sahip 2kişi var şuan pek görmedim PVP'de yada uniquelerde:)
Wizz-Bard yaparsan Uniquelerde plvl'de baya işine yarar Wizz-Cleric ise Fwlerde Gw'lerde çok yardımcı olur sana ve takım arkadaşlarına ama ben hep solo kasarım dersen Bard derim:)

benim pvp ile işim yok hacım,alchemy plvl leveling canım sıkılırsada uniq yaparım. 8/8 pt olarak gidicez 100 e. çok iyi bir ekip buldum kendime 🍿
H

benim pvp ile işim yok hacım,alchemy plvl leveling canım sıkılırsada uniq yaparım. 8/8 pt olarak gidicez 100 e. çok iyi bir ekip buldum kendime 🍿

Ozaman Bard-Cleric Wizz-Bard arasında seçim yapıcaksın sanırım 😁
LVL düşme işlemini nasıl hallediyorsun gerçekten benim için en sıkıcı yanı buydu ong farmının:)
Windy
Windy OP ⭐ 19y

Ozaman Bard-Cleric Wizz-Bard arasında seçim yapıcaksın sanırım 😁
LVL düşme işlemini nasıl hallediyorsun gerçekten benim için en sıkıcı yanı buydu ong farmının:)

ya bence en eğlenceli kısımlarından biri 😜 1 pt ong umuz var onunla hallediyoruz. 23 lvl den yukarıya çıkartmıyoruz, 21-23 arası kasıyoruz. zaten msn vs var bizi kasan adam 94 yanımızda duran glavier 97(force) birde bazen işimize yaran wizard var oda 76, hepsinde res var çok rahat oluyor ya 😜 birde SBOT 😈 oto res kabul ediyor oto dalıyor 😄 bana iş bırakmıyor 🙏
A
2m sp ömür bayu yeter herhalde. 😜
Tebrik ederim. ^^
B
Tebrik ederim kuzum :))
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
2m sp ömür bayu yeter herhalde. 😜
Tebrik ederim. ^^
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
Hayırlı olsun
D
DaWixed ⭐ 19y
Ohh, mükemmel olucak bu char 😜
S
shneZee ⭐ 18y
Hayırlı Olsun usta çok sağlam şekil de başlamışsınız...
Windy
Windy OP ⭐ 19y
teşekkürler 🍺
M
Metamorph ⭐ 19y
Hayırlı olsun umarım 100 lvl olarak görürüz ^^
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
ha gayret
I
Tebrikler..

Yanıt yazmak için giriş yapın.