Icerige atla
Extraloob

Süper Trade yolu

· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Resme Dikkat Alıntıdır ben bu yolu izledim günde 100-110m civarı kasıyorum sizede öneririm 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
10 Yanıt
M
meLankoLiq ⭐ 18y
Nasıl kasıyosun canım 100M Fazla uzatılmış yol xD
I
iNFeCTioN ⭐ 18y
lol
G
Granad4 ⭐ 19y
bune yaaa resmen silkroadı dolasıyorsun kaç kişilik ekip kuruyon kaç hunterin var kaç lvl kervanın
bide kaç saat sürüyor
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
hahhaha sizde soruyorsunuz bu haritayı bi kere baştan aşşağıya dolaşmak için 8 li exp party full 90 olması gerek 😄 ayrıca burda sadece matrak olsun diye koydum zaten alıntıdır 😁
E
bu yoldan gidilerek biter mi kervan. ehuehue
N
Nebula ⭐ 19y
Bu yolu dolaşan adam kervancılığı ve huntercılığı bırakır.Kervan dedigin kısa yollardan oluşur böyle uzun uzun gezinipte zaman kaybetmenin alemi yok bence konu hiç yararlı olmamış aksine zararlı olmus.Acı ama gerçek 😉
W
Wind ⭐ 18y
bu yol üzerinden trade yapabilecek hunter bulamassın daha yarısına gelmeden bırakır giderler seni isterse babanın oğlu olsun 😄 sanırım bunu jason extraloob un trade yollarına espri olsun diye koymustu:D
K
Kobe ⭐ 19y
düşünsene bu yolu tamamladın jangan göründü dc sonra bi girdin yatmışın malları uçurmuşlar insan oyunu bırakır be
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Jigsaw bunu espri amacı ile koymuştu,tekrar aynı resmi tutupta dalga geçercesine topic açmanın manası yok.
Kilit.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: