P PolgaraWahrenheit OP ⭐ 19y 17 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D Dead4Life ⭐ 18y 17 yil once #2 20tane acık sanırım yanlıs aymadım dimi 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas ⭐ 19y 17 yil once #3 eeeee sende abarmışım yaw 🎭 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BoxeR ⭐ 18y 17 yil once #4 bu gercekmı yaa ?? :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #5 Hepsi gerçek. Bizim için çalışıyor pol sağolsun 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #6 Vayy 😄 😄 Msn acık orda gördüm meşgul durum. :hmm: 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnG3L_K_S ⭐ 18y 17 yil once #7 haha yakıda çöker o pc TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Absence ⭐ 19y 17 yil once #8 haha yakıda çöker o pcÇökermi hiç canım dağ gibi pc o daha açar bile 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Faraway ⭐ 18y 17 yil once #9 12 charı geçemedim 😄 acc bulamadım artık 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit OP ⭐ 19y 17 yil once #10 26 char var ama sbot 20 ile sınırlı kalmış açtırmıyo yoksa ... ... ... 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once #11 hehe sende sbot bedava die ne bulduysan acmıssın ustam :)) botla denemedim ama normal 10 sroya kadar acabiliyorum bende TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit OP ⭐ 19y 17 yil once #12 Daha benim chara girecek ama zeratul kasıyor şu anda.:DGirdim şimdi oldumu 🕵️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil