T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Taktiklerim tutuyo :d şuna bakya pre yok bişey yok hotanda 3 farklı yerde +4 +5 +6 😄+7 ye gider ama Preli charla basmak lazım ^^ hehe.1 lucky 20 m verirmiyim luckye para yaşasın steady Yan yan dedim yanmadı ezük item görüyon mu ::D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R ReLaX_35 ⭐ 17y 16 yil once #2 Helal Sana Uur 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intensify ⭐ 18y 16 yil once #3 tebrikler ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 16 yil once #4 ezük seni 😄 gz ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #5 Tebrikler (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 16 yil once #6 ezük seni 😄 gz ^^ty canim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xrosower ⭐ 17y 16 yil once #7 Hayırlı Olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #8 helal sana uğur 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaSoryong ⭐ 18y 16 yil once #9 Şanş 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 16 yil once #10 Off 150m ye koydum alan çıkmaz çok para diye çekmiş adamın biri stal kapamış :S ne güzel +7 zorlayacaktım MyDonese ile ^^ neyse basarım tekrar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil