Icerige atla
Extraloob

Yetenek Sizsinizde 1. Kim?

· 32 Yanıt · 2.8K görüntüleme
A
Addicted OP ⭐ 19y
Yetenek sizsinizde taklit yapan eleman 1. oldu ama az evel gördüm Aref reklam filminde oynatılmış. Adamın numaraları okadar dandiktiki buna rağmen 2. oldu ve daha yarışma biteli 1-2 gün olmasına rağmen eleman reklam filmi çevirmiş bile. Ben bundan şunu anlıyorumki allah birine yürü ya kulum dediyse mi desek şansmı desek allahın iranlısı geldi türkiyede meşhur oldu 🕵️

👍
32 Yanıt
U
Unforgiven ⭐ 17y
arefin şovunu ben yetenekten saymıyorum binbir hile. ayrıca ortaya çıktıktan sonra ne kadar kurnaz birşey olduğu belli oluyor. ilk şovu ortaya çıktıktan sonra herkes biliyordu binbir hile ile yaptığını. sonuna kadar sefa doğanayı destekledim, 1.liği de haketti.
SunLight
SunLight ⭐ 18y
adam gerçekten orda ruhunu mu çıkartıcak belli zaten bişey olduğu siz illa çıkartsınmı istiosunuz anlamdım ?
J
JetHomme ⭐ 19y
Adam amacına ulaştı.
W
Whisk ⭐ 16y
1. olamadı ama 1. olmaktan daha çok şey kazandı. Ben seneye bir dizide başlar diye düşünüyordum. Adam reklam filmine girmiş hemen 😆
N
Link varsa verirmisiniz, izleyelim reklamı 😊
G
ghost12 ⭐ 17y
Hangi ürünün reklam filminde oynamış?
W
Whisk ⭐ 16y
Link bulamadım da galiba Filli Boya'nın reklamında oynamış.
N

http://www.youtube.com/watch?v=uECNpivxrpA&feature=player_embedded
M
Mr Perfect ⭐ 15y
bir yerde haberde görmüştüm 500bin diye acıklanan büyük ödül de 250 ye cekilmiş diye.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Bence taklit yapanın hakkıydı evet ama siz olaya şov gözüyle bakmıyorsunuz aref zaten ilizyonist daha ötesini yapamazki zaten işi gözlerinizi yanıltmak fazla önyargılı yaklaşıyorsunuz
R
Rapp3R ⭐ 18y
aynen ne bekliyorsunuz anlamadım açıkçası adam ölsün orda o zaman yani amacınız ne ilizyonist diye girdi zaten büyücü diye değil birileri wizard charlara kafayı fazla takmış makara: 😜
U
Unforgiven ⭐ 17y
yahu ben de uçsun ölsün demiyorum ama şovları acayip kurnazlıkla yapılmış 😆 adam orda iğneyi ayıcığa batırıyor elektrik alttan bi giriyor adama adamın suratı yamuluyor yani 😁
Windy
Windy ⭐ 19y
yahu ben de uçsun ölsün demiyorum ama şovları acayip kurnazlıkla yapılmış 😆 adam orda iğneyi ayıcığa batırıyor elektrik alttan bi giriyor adama adamın suratı yamuluyor yani 😁

2 yorumunada baktımda, yok ya cidden daha pişmen lazım senin. Acayip kurnazlık diyorsun ilizyon ne demek? Tabiki seni kandıracak ne yani cidden kendini bayılttığını Astral seyahate çıktığını felanmı sanmak istiyordun? Şöyle cahil cahil konuşmayın ya. Aç David Copperfield izle, bu adam peygamberde bizimmi haberimiz yok? 👋

@mavii

Dizi/Film camiasına atılır kısa süre sonra. Yakışıklı çocuk ve rol yeteneği var. Önü açık, İranlı olması sorun değil dizilerimizde birçok yabancı oyuncu var nasılsa bknz: Hürrem summer3:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Türkiye kaç tane ilizyonist yetiştirmiş benim bildiğim 1 tane Mandrake var o da gülhane parkında gösteri yapıyor, kimse hiç konuşmasın AREF'in hakkıydı adam tamamıyla showmen tipinden işine kadar kusursuzdu daha yazarımda sonuç hep aynı olacak tamamıyla AREF'in hakkıydı.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Bana göre 1.'liği taklit yapan eleman hakketti.Hem öğrenci hemde durumu çokda iyi değildi sanırım.Aref zaten kıl oldum tipine.Bence taş yerini buldu. 😎
Advance
Advance ⭐ 18y
Aref final gösterisini daha profesyonel yapsaydı Aref'in hakkı derdim ancak final gösterisini izlerken herşeyi açığa verdi..
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Aref final gösterisini daha profesyonel yapsaydı Aref'in hakkı derdim ancak final gösterisini izlerken herşeyi açığa verdi..

+wb

finalde fena batırdı resmen. tabiki önceki gösterilerine göre yaptım yorumumu
.NET
.NET ⭐ 19y
Bana göre 1.'liği taklit yapan eleman hakketti.Hem öğrenci hemde durumu çokda iyi değildi sanırım.Aref zaten kıl oldum tipine.Bence taş yerini buldu. 8)

O yarışmada ödül durumu iyi olana öğrenci olup olmayana göre verilmiyor. Bu yapılan azıcık acıtasyon oluyor. Kim hak ettiyse o kazanır-ki ben Aref'in hak ettiğini düşünüyorum-ki herkesin fikri özneldir değişebilir.--
[F New]Solo Gitarist
*
*Just4Fun ⭐ 17y
Link varsa verirmisiniz, izleyelim reklamı :)

Adını "aref" koydum
"Aref Ç"
"Aref 'in Çiftliği"
vs vs vs Adam king , anlayan yok 🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: