Icerige atla
Extraloob

Yetenek Sizsinizde 1. Kim?

· 32 Yanıt · 2.8K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Windy
Windy ⭐ 19y
Bana göre 1.'liği taklit yapan eleman hakketti.Hem öğrenci hemde durumu çokda iyi değildi sanırım.Aref zaten kıl oldum tipine.Bence taş yerini buldu. 8)

Hava al bence sen oksijensiz kalmışsın.
B
Baris Chn ⭐ 15y
arefi geçiceksiniz hile hurdayla kazanıyordu zaten Türkiye de iranlıyı 1.yapmazlar
Windy
Windy ⭐ 19y
arefi geçiceksiniz hile hurdayla kazanıyordu zaten Türkiye de iranlıyı 1.yapmazlar

Al birde burdan yak ya makara: Hadi canım cidden hilemiydi aaaa cicioe2 Görüyormusun terbiyesizi kandırdı sizi makara:
X
xcorelli ⭐ 18y
bunu anlıyorum ki forumda yığınla cahil insan var.İlk önce google amcayı boşuna yapmamışlar oraya ilizyon nedir diye yazın bakalım.Sonra ciddi misiniz adam hile mi yapıyor allah allah ben peygamer sanmıştım adamı yazık oldu bak şimdi.Saçma sapan konuşmayın adamın işi milleti çaktırmadan kandırmak şovunu yapmaktır şimdi siz programı izlerken adamın bişey çaktırdığını gördünüz mü tabii kide görmediniz tahminlerde bulundunuz ilüzyonun amacıda bu zaten neyse kısa kesmek lazım.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Arkadaşlar sizi anlamıyorum ya. Ne bekliyorsunuzki. Sihir diye birşey zati yok. Adam " İlizyon " yapıyor. İlizyon nedir sizce ? Sihir yapmakmı ? El çabukluğu ve kurnazlıkla bir gösteri yapmak. Fakat gelgelelim Aref'in yaptığı bir gösteri idi, yetenek değil. Sefa'nın yaptığı gerçek bir yetenekti. Haketti de. 92'li herif 500 Bin'i götürdü 😁
Special thx to Flexi
R
Rapp3R ⭐ 18y
yok abi bakın sabriye adam uçuyo (uçan adam sabri)
W
Whisk ⭐ 16y
Beyler herkesin yanlış bildiği bir şey var. Sefa 500 bin değil 250 bin kazandı. 😆 Yani bu sene birinciye 250 bin vereceklerdi.
.NET
.NET ⭐ 19y
Beyler herkesin yanlış bildiği bir şey var. Sefa 500 bin değil 250 bin kazandı. 😆 Yani bu sene birinciye 250 bin vereceklerdi.

Ha cok az verdiler he. Bana 5bin versinler tamam 😁
[F New]Solo Gitarist
Barzo
Barzo ⭐ 19y

Ha cok az verdiler he. Bana 5bin versinler tamam 😁

lol adamın gözü tok nese:
I
Inception ⭐ 18y
Yarışmayı izlemiyordum ama meraktan izledim 1. olan çocuğu.Yetenekli evet ama 1. olacak kadarda iyi yapmadı.Aref'in önceki videosunuda izledim açıkçası müthişti.

Arefi eleştirenler izlesinler ;
http://www.metacafe.com/watch/1386198/cmylmz_part_3/
😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: