Icerige atla
Extraloob

Yeni SoftMod | Çalışmıyor | 10 Şubat 2008

· 436 Replies · 33K views · Page 21 / 22
Replies
R
Rioter * ⭐ 18y

nasıl kasıo ya 0.3
X
Xenopbia ⭐ 19y
Tüh Şansa bak Sad
Arenada car kasıyordum
Artık dıger car la pot getıreyım sehırden Very Happy
H
HaTeFuL ⭐ 18y
Hakaten iyi bak istersen
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
sen lewel 20 sin galiba lewel 20 de 0.30 gelir lewel 37 de blodd flower kesersen 0.3 gelir (farmsız)
S
Zaten su SroBotu bi kullanamadım gitti.Yükledik Not Autorized Hatası verdi meğersem patlamış pff...Yine Ne varsa AgBot ta Var Laughing headbang2ft9 :?!!!
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
agbot nasil kullanilio
R
Rioter * ⭐ 18y
olm dua et dc yeme yersen köyü olur senin için botta patladı Very Happy
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
niye kötü olur devamini elle kasarim Very Happy
R
Rioter * ⭐ 18y

niye kötü olur devamini elle kasarim Very Happy

olsun işte bot gne kasıodu elle birraz yorucu oluo ama botla botu kur git yat içeri arada bak dc yemişmi die Very Happy
R
Rioter * ⭐ 18y

Zaten su SroBotu bi kullanamadım gitti.Yükledik Not Autorized Hatası verdi meğersem patlamış pff...Yine Ne varsa AgBot ta Var Laughing headbang2ft9 :?!!!

yha kimse agbotu beyemio ama bnde denemdim sna göre nasıl kasıor özelliklerini söölermisin örn. pot bbittiğnide şehre gidip alıp tekrar aksma yerine gidiomU? Question
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
dc yemem ben korkma Very Happy simdi pot bitio atla gidip pot alcam ondan sonra accam botu kendi gitcek kascak Very Happy scroll basmassan dc yemiyor sabaha kdr birakcam dc yemez cünkü pot bitene kdr kascak pot bitince scrol bassin die isaretlemedim sonra ölcek Very Happy
R
Rioter * ⭐ 18y

dc yemem ben korkma Very Happy simdi pot bitio atla gidip pot alcam ondan sonra accam botu kendi gitcek kascak Very Happy scroll basmassan dc yemiyor sabaha kdr birakcam dc yemez cünkü pot bitene kdr kascak pot bitince scrol bassin die isaretlemedim sonra ölcek Very Happy

Very Happy ohh ne gsel dc yemişon bn 1 saat zor kasıom Very Happy
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
%35 kasti bot 1.5 saat fln oldu
M
mehmet125 ⭐ 19y
Dc yedim Razz
S

yha kimse agbotu beyemio ama bnde denemdim sna göre nasıl kasıor özelliklerini söölermisin örn. pot bbittiğnide şehre gidip alıp tekrar aksma yerine gidiomU? Question
AgBot sadece kasıyo , para item vs. topluyo.Towna gidip pot felan alma gibi bi özelliği yok.Basında durman lazım Ama pot bitince , durabilty azalınca town cekiyo Very Happy :?!!! Ama yinede sonucta kasıyo Biraz yavas olsada Very Happy Hiç yoktan ii denemeni tavsiye ederim
D
dwil ⭐ 19y
yha beyLer masaüstüne ndn atıyorrrr ????????? kahvekeyfi
M
Morwena ⭐ 19y
Beyler Softmod şuan bitmiştir .
Konu üzerinde daha çok post atmanın lüzumu yok .

Masaüstüne atma nedeni Bilgisayarında kullandığın bazı firewalların ,antivirüs programlarının ve bazı programların kısıtlamalarındandır .
A
ahjaponah ⭐ 18y

arkadaşlar size hiç yakışmıyor bu tarz davranışlar

Essek kadar adamsınız yakışmıyo size

bende bunu dedim benide hakaretlemeye başladılar yalanlar uydurdular ban yenicek durum var ortada ya Evil or Very Mad

dıngıl sen nedıyon ya senın yuuznden patlıyor bu bot cenabet herıfler sızı haşerelenmısınız sız heralde ezıcem kafanzıı susun azcık headbang2ft9
A
ahjaponah ⭐ 18y
cvp yazsaana nıye sustun headbang2ft9
D
dwil ⭐ 19y
tüh bea bitti demek Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: