Icerige atla
Extraloob

Yeni SoftMod | Çalışmıyor | 10 Şubat 2008

· 436 Replies · 33K views · Page 18 / 22
Replies
Q
Quincey ⭐ 18y

batuknight senin bi tarafın kaşınıo kapa çeneni salça olma

bak ben forumda senin hakaretlerini dinlemek zorunda değilim bi meselen varsa özelden konuş headbang2ft9
B

bak ben forumda senin hakaretlerini dinlemek zorunda değilim bi meselen varsa özelden konuş headbang2ft9

dinlemek istemiosan bak internet explorer'ın sağ üst köşesinde x var bas ona anlatabildimmi
H
HaTeFuL ⭐ 18y
susun len Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Q
Quincey ⭐ 18y

dinlemek istemiosan bak internet explorer'ın sağ üst köşesinde x var bas ona anlatabildimmi

bak sen fazla olmaya başladın ben bot başlığında geziorum burdada tartışma çıkarm Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
L
Lord_Rings ⭐ 19y

siiiiiii alriim aklini akilli ol burda kufur ettigini adminlere msn den kufur ettigini ve oyunda globalden extraloob aleyhinde kuufr ettiklerini niye solemiyon niye inkar ediyon extraloob okan abi su adama bi cezasini verin akillanmamis biizmde agzimizi bozdurcak
S
sLy_FoX ⭐ 19y

dingil sen nediyon burda parazit yapma agzimida bozdurma adam gibi oyna aliirm carini carinin hakkini ver japon headbang2ft9

senin agzını deil kızlıgını bozarım adam gibi konuş canımı ye
D
DoNJuaN ⭐ 19y
haşereler basmış Twisted Evil ezmek lazım Wink
H
HaTeFuL ⭐ 18y
öhömmmmmmm öhömm Confused
Q
Quincey ⭐ 18y

siiiiiii alriim aklini akilli ol burda kufur ettigini adminlere msn den kufur ettigini ve oyunda globalden extraloob aleyhinde kuufr ettiklerini niye solemiyon niye inkar ediyon extraloob okan abi su adama bi cezasini verin akillanmamis biizmde agzimizi bozdurcak

atma ağzımı bozdurma ne diyon sne ya böyle yalan olur mu buna kimsenin inanmasını beklemiyorsun herhalde
L
Lord_Rings ⭐ 19y

dingil sen nediyon burda parazit yapma agzimida bozdurma adam gibi oyna aliirm carini carinin hakkini ver japon headbang2ft9

senin agzını deil kızlıgını bozarım adam gibi konuş canımı ye

lan dallama japon suratli senin canina baslarim simdi ben bu arada nuri alcoya benzerim rallici33 e sole anlatsin sana sen disarda surterken ben evde gazoz getirip baska biseyler yapiyordum dangalak zirtooo adam akilli ol kufur etme adminler banlayin sunu :?!!!
B

sende çaktırmadan post kasıon Mr. Green devam et devam Mr. Green
P
Prada ⭐ 19y
Essek kadar adamsınız yakışmıyo size
D
DoNJuaN ⭐ 19y
arkadaşlar size hiç yakışmıyor bu tarz davranışlar
L
Lord_Rings ⭐ 19y

atma ağzımı bozdurma ne diyon sne ya böyle yalan olur mu buna kimsenin inanmasını beklemiyorsun herhalde

rallici 33 iyi bilir bekle anlatir simdi ne yalanci duzambazsin milletin arkasindan konusursun o japon suratli ile
H
HaTeFuL ⭐ 18y

sende çaktırmadan post kasıon Mr. Green devam et devam Mr. Green

Ayıp ediyosun nerden biliyosun post kasmaya çalıştığı mı? detective
Q
Quincey ⭐ 18y

arkadaşlar size hiç yakışmıyor bu tarz davranışlar

Essek kadar adamsınız yakışmıyo size

bende bunu dedim benide hakaretlemeye başladılar yalanlar uydurdular ban yenicek durum var ortada ya Evil or Very Mad
B
BaFiRa ⭐ 19y
Arkadaslar ortamı Germiyelim Lütfen Susalım....

UNUTAMYIN ÖFKE İLE KALKAN BAN İLE KALKAR :?!!!
D
DoNJuaN ⭐ 19y
sanırım siyaset meydanına dönecek burası...
kimsenin laftan anladıgı yok en temizi topicten kaçmak..
B

UNUTAMYIN ÜFKE İLE KALKAN BAN İLE KALKAR :?!!!

bu bir tehtitmi? Mr. Green
H
HaTeFuL ⭐ 18y

UNUTAMYIN ÜFKE İLE KALKAN BAN İLE KALKAR :?!!!

bu bir tehtitmi? Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green koptum Mr. Green Mr. Green

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: