batuknight senin bi tarafın kaşınıo kapa çeneni salça olma
bak ben forumda senin hakaretlerini dinlemek zorunda değilim bi meselen varsa özelden konuş headbang2ft9
bak ben forumda senin hakaretlerini dinlemek zorunda değilim bi meselen varsa özelden konuş headbang2ft9
dinlemek istemiosan bak internet explorer'ın sağ üst köşesinde x var bas ona anlatabildimmi
dingil sen nediyon burda parazit yapma agzimida bozdurma adam gibi oyna aliirm carini carinin hakkini ver japon headbang2ft9
siiiiiii alriim aklini akilli ol burda kufur ettigini adminlere msn den kufur ettigini ve oyunda globalden extraloob aleyhinde kuufr ettiklerini niye solemiyon niye inkar ediyon extraloob okan abi su adama bi cezasini verin akillanmamis biizmde agzimizi bozdurcak
dingil sen nediyon burda parazit yapma agzimida bozdurma adam gibi oyna aliirm carini carinin hakkini ver japon headbang2ft9
senin agzını deil kızlıgını bozarım adam gibi konuş canımı ye
öhömmmmmmm öhömm Confused
öhömmmmmmm öhömm Confused
sende çaktırmadan post kasıon Mr. Green devam et devam Mr. Green
arkadaşlar size hiç yakışmıyor bu tarz davranışlar
Essek kadar adamsınız yakışmıyo size
Arkadaslar ortamı Germiyelim Lütfen Susalım....
UNUTAMYIN ÜFKE İLE KALKAN BAN İLE KALKAR :?!!!
Arkadaslar ortamı Germiyelim Lütfen Susalım....
UNUTAMYIN ÜFKE İLE KALKAN BAN İLE KALKAR :?!!!
bu bir tehtitmi? Mr. Green
Log in to write a reply.
Log In