şimdi gidiyorum işim var bu başlığı okan abinin görmesini bekliyorum ban almayı bekleyenler var yarın merakla geleceğim Evil or Very Mad
Yeni SoftMod | Çalışmıyor | 10 Şubat 2008
· 436 Replies · 33K views 0 reading · Page 19 / 22
Replies
B
BlackMarshall
⭐ 19y
şimdi gidiyorum işim var bu başlığı okan abinin görmesini bekliyorum ban almayı bekleyenler var yarın merakla geleceğim Evil or Very Mad
su dökiimi arkandan tez gidip gel yine bekleriss
yarın nolucak merak ediyorum popcorn popcorn
dingil sen nediyon burda parazit yapma agzimida bozdurma adam gibi oyna aliirm carini carinin hakkini ver japon headbang2ft9
senin agzını deil kızlıgını bozarım adam gibi konuş canımı ye
lan dallama japon suratli senin canina baslarim simdi ben bu arada nuri alcoya benzerim rallici33 e sole anlatsin sana sen disarda surterken ben evde gazoz getirip baska biseyler yapiyordum dangalak zirtooo adam akilli ol kufur etme adminler banlayin sunu :?!!!
ulann senin yptıgın ne küfür etme dio kızlıgını bozarıma küfür dien senin dediklerine ne demez hay ya bi ..... git senle urasmaq istemiyorum gereksizsin gereksiz ...
L
Lord_Rings
⭐ 19y
Arkadaslar ortamı Germiyelim Lütfen Susalım....
UNUTAMYIN ÖFKE İLE KALKAN BAN İLE KALKAR :?!!!
sen karısma bunlar kuufr baz bıze anavrat gırerler bunlar ban yıyecek olan varsa bunlardır
B
BlackMarshall
⭐ 19y
capon ötme fazla sus..
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Bot Bumladı!
sLy_FoX 7gün
Lord_Rings 1 gün
rallici33 1 gün
banlanmıştır var mı seviyesini düşürecek başka Idea
Lord_Rings 1 gün
rallici33 1 gün
Neyin pesindesiniz anlamadim ki... Topic beles bot topigi sorunu olan yazsin durduk yere kavga ediyosunuz ..
ark bot bitti bence çünkü oyundayken kasarken hata aldım nedi o hatırlamıyom tam NOT AUTHORİZED aldım herkese hayrlı uğurlu olsun Mr. Green
BEYLER BOT PATLADIMI NOT AUTHORİZED ALDIM ŞİMDİ?
sLy_FoX 7gün
Lord_Rings 1 gün
rallici33 1 gün
+1907
V
VEDAT_BOZO
⭐ 19y
arkadaslar bi arkadasta denedim botu baska pc de 0x33 hatasi veriyor karakterde bot biti mi bilgi verirmisiniz www.extraloob.com saygilarim la
PAtladımı bu sm arklar yogsa benımkı hata verıyo Boşa indirdik gene yaaa Tuhhh..
Bot çok çabuk patladı yalnız Sad
Ben Demedimmi Bunlar Banlancak Demedimiiiiiiiii Laughing
Demedimmi Öfke ile Kalkan Banla kalkar Diye HIHIHIHIHI Very Happy
Demedimmi Öfke ile Kalkan Banla kalkar Diye HIHIHIHIHI Very Happy
arkadaslar bi arkadasta denedim botu baska pc de 0x33 hatasi veriyor karakterde bot biti mi bilgi verirmisiniz http://www.extraloob.com saygilarim la
az once not auto.. hatasi ie atti beni yeniden girmeye calisiyorum bilgi veririm birazdan ama buyuk ihtimal patlamistir..
Bot patlamadı bende çalışıyor.Eynen devam
suan kullaniorum oyundayim herhangi bir patlama yok saat 21:00 botun süresi ile ilgili bilgisi olan warmi yoksa saliya kdr mi?
Neyin pesindesiniz anlamadim ki... Topic beles bot topigi sorunu olan yazsin durduk yere kavga ediyosunuz ..
+1905 Mr. Green Hepimiz Kardeşiz Bu Kavga Ne Diye?
Log in to write a reply.
Log In