Icerige atla
Extraloob

Yeni Facebook Uygulaması : Kapitalizm 2

· 235 Yanıt · 43K görüntüleme · Sayfa 9 / 12
Yanıtlar
T
tenpanter ⭐ 17y
Kendi oyunu mu yüklettirceniz illa ya valla sizi mahcup etmek istemiyorum :d

edit;

H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Market alın gençler. 8 ürün sata sata bitiremezsiniz.
[ek #12654]
M
Minotoche ⭐ 17y
Herşeyi satıp sıgara fabrikası kurdum. Gelecegim yok gibi gozukuyo. Yarın gece borcum azalmazsa satıp marketcilige devam edicem 😊
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Kendi oyunu mu yüklettirceniz illa ya valla sizi mahcup etmek istemiyorum :d

edit;

Güncel : 01.45 😄
- Resim Silinmiş.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Gençler ekleyin beni, eleman lazım 😜

*Profilimden ilanları takip edebilirsiniz.

http://www.facebook.com/hmzsnmz
[ek #12654]
P
Pikachu ⭐ 15y
800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak 🍺

Spoiler
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak 🍺

Spoiler

Darısı başımıza 🍺 bende tavuk çiftliği ile uraşıyorum şu sıralar keşke çiftlik yerıne buyuk bır tekel bayi açsaymışım daha karlı olur gibi geldi bana :!!&%&!
M
Minotoche ⭐ 17y
Herşeyi satıp sıgara fabrikası kurdum. Gelecegim yok gibi gozukuyo. Yarın gece borcum azalmazsa satıp marketcilige devam edicem :)

hmzsnmz'ın dediği gibi market açın. Eğer fabrikaya riske edeceğiniz birikiminiz yoksa girmeyin çok riskli iş.

Ben battim 240000TL borç kapatmaya çalışıyorum oradan biliyorum 😊
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Gençler marketleri açın;

Duş jeli, diş macunu alın. Piyasanın altında satıyorum o kaliteye göre 😊 Saç boyası için de fabrikam var da kendime yetmiyor 😊
[ek #12654]
M
Minotoche ⭐ 17y
Gençler marketleri açın;

Duş jeli, diş macunu alın. Piyasanın altında satıyorum o kaliteye göre 😊 Saç boyası için de fabrikam var da kendime yetmiyor :)

diş macununu senden alıyorum, kuzu etiyle şu duş jelini biraz azaltsan ok süper olcak onlarıda seden alıcam :))
P
Pikachu ⭐ 15y
Tekel bayisi olup sigara satanların arkadaşlık isteklerini bekliyorum 🤝

Sigara fabrikam ve 90kdan fazla sigaram var, birim fiyatı 1,10 👴

Spoiler
facebook.com/sulocancetin
U
1 Küçük Market 1 Küçük Elektronik Dükkanı 1 Küçük Hıyar Tarlam Var Şuan Toplam Param 10 Bin Lira Servetim 210 Bin Lira 5 Levelim Durumum Nasıl Sizce
Ufck
Ufck ⭐ 16y
allahtan 110bin dolarım vardı 😄
- Resim Silinmiş.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Spoiler

800bin cash para var elimde elimde ama sigara fabrikası açmak benimde aklımda var güncel durumları bana ilette fikir sahibi olalım 😄
.NET
.NET ⭐ 19y

Dolar 2.6'ya cikti yuh. Ek olarak bankadaki paranin %30u da gitti enteresan haberler oluyor gazetede
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Dolar 2.6'ya cikti yuh. Ek olarak bankadaki paranin %30u da gitti enteresan haberler oluyor gazetede

desene sizin paralar gümbürtüye gitti 😄 😁
P
Pikachu ⭐ 15y

Spoiler

800bin cash para var elimde elimde ama sigara fabrikası açmak benimde aklımda var güncel durumları bana ilette fikir sahibi olalım :D

2 3 Tekel bayin varsa onlara otomatik talimatla kendinden al deyip normalde de 1,40 gibi fabrika çıkışı satarsan iyi para kazanırsın. Ama satışların piyasayla doğru orantılı daral:
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Tükkannn satınca neden seviyem düşüyor anlamadım %95 seviyem %87ye düştü.
P
Pikachu ⭐ 15y
Tükkannn satınca neden seviyem düşüyor anlamadım %95 seviyem %87ye düştü.

Tekel bayiyi örnek alalım.. Alım fiyatı 23bin TL.. Ama satarken 11bin Tlye satılıyor. Senin tecrübende servetinle doğru ortantılığı arttığı için dükkanı satmazken 23bin TL gözükürken dükkanı sattığında 11bin tl gözüküyor. Aradaki 12bin tllik tecrübe taak düşüyor 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: