Icerige atla
Extraloob

Yeni Facebook Uygulaması : Kapitalizm 2

· 235 Yanıt · 43K görüntüleme · Sayfa 10 / 12
Yanıtlar
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak 🍺

Spoiler

800bin cash para var elimde elimde ama sigara fabrikası açmak benimde aklımda var güncel durumları bana ilette fikir sahibi olalım :D

2 3 Tekel bayin varsa onlara otomatik talimatla kendinden al deyip normalde de 1,40 gibi fabrika çıkışı satarsan iyi para kazanırsın. Ama satışların piyasayla doğru orantılı daral:

1.40 çok az değilmi ya bende 3 tane tekel bayii var içi full sigara 1.50-2.00'dan alıp 3.00-3.50 gibi fiyata satıyorum iyi para geliyor geçenlerde birde market aldım büyüğünden 😄 et süt bişeyler satmaya çalıştım baktım alanı yok 8 slotuda sigarayla doldurdum günde ortalama 200 bin gibi para geliyor fabrika bu paranın fazlasını getirmicekse açmayayım hiç yıldızda kalmadı zaten 😁
P
Pikachu ⭐ 15y
almaman daha mantıklı neden dersen fabrikada ürettiğin malları sadece senin gibi diğer playerler alabiliyor.
ama market vsde bilgisayar tarafından alınıyor genelde o yüzden seri satış oluyor, fabrikada satış olmadığıda oluyor 🍺

ama şöyle bi durum var sigara paketinin tanesini 0,81e getiriyorsun.. onları marketine alırsın 3e satarsın bakmışın trilyonersin 😊
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Gazeteleri takip edin derim acaip fırsatlar oluyor. Tabi tersi durumda da parayı kasadan çekip koruyabilirsiniz. Trilyonlarım gidiyordu ben de son anda fark ettim 😊
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
almaman daha mantıklı neden dersen fabrikada ürettiğin malları sadece senin gibi diğer playerler alabiliyor.
ama market vsde bilgisayar tarafından alınıyor genelde o yüzden seri satış oluyor, fabrikada satış olmadığıda oluyor 🍺

ama şöyle bi durum var sigara paketinin tanesini 0,81e getiriyorsun.. onları marketine alırsın 3e satarsın bakmışın trilyonersin :)

fabrika candir. tum parayı hesapladiginda 1.20ye uretiyorum dalıyorum 1.50den alınıyor baya da. büyük market de ücretsiz alıyor fabrikadan satıyor 3e mükemmel para geliyor
[F New]Solo Gitarist
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Dolara yüklenin beyler 1.50 seviyelerine indi 😜
[ek #12654]
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Dolara yüklenin beyler 1.50 seviyelerine indi :P

125 bin dolar aldım 🤘 para bitti inş yakın bir surede 2,4 2,5 lere çıkar 😁 10 bın tl para bırakdım ne olur ne olmaz ☕
.NET
.NET ⭐ 19y

125 bin dolar aldım 🤘 para bitti inş yakın bir surede 2,4 2,5 lere çıkar 😁 10 bın tl para bırakdım ne olur ne olmaz ☕

Dunku gibi 2.6ya cikmadan satmam artik
[F New]Solo Gitarist
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Dunku gibi 2.6ya cikmadan satmam artik

Ben o kadar bekleyemem valla, 2 küsür olur satarım.

**3.7m $ aldım da 😈
[ek #12654]
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
beyler dolar çok fena düştü 500bin $ aldım abanın 😄
P
Pikachu ⭐ 15y
Spoiler

Problem nedir ? cicioe2
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Satış yapıyorsun daha ne istiyorsun ? 😜

* Ps. Bu niye böyle bilmiyorum.
[ek #12654]
P
Pikachu ⭐ 15y
Satış yapıyorsun daha ne istiyorsun ? 😜

* Ps. Bu niye böyle bilmiyorum.

Yetkililerden yardım bekliyoorum sin:
.NET
.NET ⭐ 19y
Sorma ya 2 3 gundur bende de market 30TL satiyor onceleri 1000 TL'nin altina inmezdi
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Sorma ya 2 3 gundur bende de market 30TL satiyor onceleri 1000 TL'nin altina inmezdi

benimde düşüş var daral:
- Resim Silinmiş.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Piyasalarin su anki durumu: COK KOTU

Satışların düşme sebebi.
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y

Satışların düşme sebebi.

O kadar kotu ki 15dkda bir sadece 30TLlik satis yapabiliyorum 2 teknoloji marketim 1 buyuk marketim 1 buyuk otomotiv marketim 2 fabrikam varken
[F New]Solo Gitarist
P
Pikachu ⭐ 15y

Satışların düşme sebebi.

Su an ki durum Normal ama farkeden hiçbirşey yok ? ☕
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Satışları etkileyen faktörlerden biri piyasa durumu. Tabi bununla birlikte belirlediğin fiyatın da uygun olması gerekiyor % kaç kalitede satıyorsan.
[ek #12654]
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Pazarlama Semineri Yükseltebildiğiniz kadar yükseltin beyler etkisi çok bence 😊
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
P
Pikachu ⭐ 15y
Satışları etkileyen faktörlerden biri piyasa durumu. Tabi bununla birlikte belirlediğin fiyatın da uygun olması gerekiyor % kaç kalitede satıyorsan.

Spoiler

Burda anormal olan bir sorun var dostum daral:

Fiyatlar veya piyasa durumuyla ilgili değil summer7:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: