Icerige atla
Extraloob

Yeni Facebook Uygulaması : Kapitalizm 2

· 235 Yanıt · 43K görüntüleme · Sayfa 11 / 12
Yanıtlar
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Pazarlama Semineri Yükseltebildiğiniz kadar yükseltin beyler etkisi çok bence :)

Bak ben bunu unutmuştum. Bu da önemli.

Tabi şimdi direkt sebebi şudur diye bir şey demem olanaksız.
[ek #12654]
P
Pikachu ⭐ 15y
Pazarlama Semineri Yükseltebildiğiniz kadar yükseltin beyler etkisi çok bence :)

Sorunumu bu oyun yöneticilerinden birine iletebilirmisin ? 🤤

Ps; tanıyorsan eğer 🍺
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Sorunumu bu oyun yöneticilerinden birine iletebilirmisin ? 🤤

Ps; tanıyorsan eğer 🍺

http://www.facebook.com/KapitalizmKullanicilari 'na yazabilirsin.
[ek #12654]
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
+++
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Tekel Bayii'nde 15dkda 1500TL kazanirdim markette 8 tane sigara satma imkanim var 8 x 1500 dedim sattim tekeli market aldim fakat suraya bakin. Piyasa durumu iyide bir de bu. Ciddi bir sikinti var oyunda market konusunda. Tekelde 1 urunde satilani ben 8 urunden alamiyorum.
[F New]Solo Gitarist
T
tenpanter ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
Tekel Bayii'nde 15dkda 1500TL kazanirdim markette 8 tane sigara satma imkanim var 8 x 1500 dedim sattim tekeli market aldim fakat suraya bakin. Piyasa durumu iyide bir de bu. Ciddi bir sikinti var oyunda market konusunda. Tekelde 1 urunde satilani ben 8 urunden alamiyorum.

Wax seni aydınlatmak isterim bu konuda bak şimdi mesela 1 slota 1 ürünü satışa koydun ya diyelim 3000 TL lik satılıyor aynı ürünü 2. slota koyarsan her iki slottandan da 1500-1500 çekilir.

Sende 1500 TL lik satıyormuşsun aynı ürünü 8 slota bölünce 1500 TL 8 e bölünür her birinden işte ortalama 200 TL lik çekilir.

Birde şu şekilde anlatıyım mesela tek slotta 80 sigara satıyorsun diyelim 8 e bölünce her birinden 10 satılır.

Çaktın?
.NET
.NET ⭐ 19y
Aynen anladim da tekeldeki gibi herbiri 1500den gitse fena olmazdi 😄
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Aynen anladim da tekeldeki gibi herbiri 1500den gitse fena olmazdi :D

😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Kaç slotta aynı ürünü satıyorsun sen be adam 😊 Adama bak sonra da satışlar az diyor. Ben şimdi farkettim öyle bir şey yaptığınızı. Her slota farklı ürün koyun beyler. Sonra kazanamıyorum diyorsunuz :p
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
Kaç slotta aynı ürünü satıyorsun sen be adam 😊 Adama bak sonra da satışlar az diyor. Ben şimdi farkettim öyle bir şey yaptığınızı. Her slota farklı ürün koyun beyler. Sonra kazanamıyorum diyorsunuz :p

Ben ne bileyim tekel gibi olur saniyordum 😜
[F New]Solo Gitarist
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Ben ne bileyim tekel gibi olur saniyordum :P

Ah be broo 😜
[ek #12654]
M
mrfluu ⭐ 15y
Fazla satıştan şikayetçiyim! Bahçelerimden özenle topladığım domatesler 3 saat dayanmıyo manavda 😞
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Oyunda Her 15 dakika icin dükkan masrafı bence saçma geliyo . saçma dediğim kısım parasından değil fakat aylık bir masraf kesilse daha iyi olur . Elektrik faturası vergi vs gibi . ödemedikce zamlanan vergi olayı gibi .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
++++
[ek #12654]
P
Pikachu ⭐ 15y
1.77'den %70+ Sigara , %70 kalitede kuzu eti 8.10'dan satılır 🍺
M
Minotoche ⭐ 17y
10 tane galeri 1 fabrika 1 maden 1 bahçem var ama eskisine göre satışlarım hiiç iyi değil sanıyorum kalitenin düşmesinden kaynaklanıyor. o yüzden kaliteye önem verin. şimdi %90+ kaliteli otomobil için uğraşıyorum daha sonra zaten gelsin paralar 😊
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Kereste üretiminde en fazla 90 kuruşa satabiliyorum bunun sebebi nedir ?
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Tüm ürünlerin fiyatlarında bir en yüksek sınır var. Kerestenin sınırı da o rakamdır. 😊

Ben de bir süre ara vermiştim şimdi daha ufak çapta ilerliyorum. 8 dükkan 10 fabrika falan vardı. Dükkan sayısını 1e düşürdüm. Fabrikayı 5-6ya düşürdüm. Ağır ağır devam.
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: