Icerige atla
Extraloob

Yeni Facebook Uygulaması : Kapitalizm 2

· 235 Yanıt · 43K görüntüleme · Sayfa 8 / 12
Yanıtlar
.NET
.NET ⭐ 19y
Yildiz bitti fabrika kuramiyorum peh
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Fake Yıldız Kasılır 😁 😁 😁 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
T
tenpanter ⭐ 17y
Valla para verme olma yemin ediyorum gönderirim acıdım 😄

Hmzsnmz dikkatine. :)

Gelen Kutusuna bak 😁

Hani bir şey gelmedi 😊

@Wax

Arkadaşını felan davet et 3 yıldız alırsın.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Valla para verme olma yemin ediyorum gönderirim acıdım 😄

Hmzsnmz dikkatine. :)

Gelen Kutusuna bak 😁

Hani bir şey gelmedi 😊

@Wax

Arkadaşını felan davet et 3 yıldız alırsın.

Şimdi Bak 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y

Kasilmiyor ya annemin hesabina yolladim yandex browserdan girip onayladim geldi. Ardindan kiz arkadasimin hesabina girdim hop annemin kapitalizm hesabi cikti. Onlemisler onu 😄
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Kasilmiyor ya annemin hesabina yolladim yandex browserdan girip onayladim geldi. Ardindan kiz arkadasimin hesabina girdim hop annemin kapitalizm hesabi cikti. Onlemisler onu :D

Çerezler Gülüm Çerezler 😁
Ufck
Ufck ⭐ 16y
https://apps.facebook.com/kapitalizmhtml/isdavetiyonlendir.php?nextnext=https%3A%2F%2Fsiniraglari.com%2Fkapitalizmhtml%2F&sayfaadresi=calisangiris.php&cagiran=100000692513336&binaid=989696

Facede arkadaş ekle gireyim iş yerine 😄
fb.com/cqloss07
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Para kazanmak zor iken seminer fiyatları bence aşırı pahalı .
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Nasıl gidiyor bakalım millet oyun ?

Yıl başı sebebiyle yoktum, ancak geldim bir sorayım dedim 😊
[ek #12654]
M
Minotoche ⭐ 17y
Büyük galeri, büyük tekel açtım işleri büyütttüm iyice %20 seviye kaldı sonrasında fabrikada üretime geçicem 😊

sizde fabrikada üretim mi yoksa büyük bahçelerde üretim mi daha fazla kar sağlar?
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Nasıl gidiyor bakalım millet oyun ?

Yıl başı sebebiyle yoktum, ancak geldim bir sorayım dedim :)

Hocam bu seminerlerin fiyatları düşürülmeli bence aşırı pahalı . para kazanmak zor iken bir dükkan açma fiyatına semire para ödüyoruz daral:
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Arkadaşlar sonunda bende 5 lvl oldum ve bir tavuk çiftliği açtım 😄
Veteriner başvurusu için profilimde paylastım once kardesımın facebookundan denedım veterine ihtiyacını gidermeyi olmadı sonra bir kaç arkadaşımdan rica ettim onlarda dedıklerımı yerıne getirdi fakat hala veterine yok olarak gozukuyor 😞
P
Pikachu ⭐ 15y
8 Lvl Oldum 600k Banka Hesabım Var. Madenlerin Açılmasını Bekliyorum Ama İlerisiyle İlgili Hiçbir Bilgi Yok Maden Nasıl İşletiliyor Falan Diye, Bunlarla İlgili Bir Rehber Oluşturulmalı Diye Düşünüyorum 🤝
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
level 6 300k para var bir küçük birde büyük tekel bayii var para boş durmasın diye bir yer almayı planlıyorumda karar veremedim ne alacağıma
T
tenpanter ⭐ 17y
level 6 300k para var bir küçük birde büyük tekel bayii var para boş durmasın diye bir yer almayı planlıyorumda karar veremedim ne alacağıma

Yalan söylüyorsunnnn summer2:
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Spoiler'ı aç hadi 😈
Spoiler
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y

Spoiler'ı aç hadi 😈
Spoiler

para bankadayken yada nakit dururken farkları ne oluyor ❓ Yani bankadayken bize bir karı varmı hacım.
T
tenpanter ⭐ 17y
Beyler bu Duygusuz ne kadar kolpa fotofoş yapmış bizi kandırıyor 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
@CooL
Faiz alıyor bankada paranın miktarına göre benim faiz bu kadar:
Her Saat Kazandiginiz Faiz: 201,87 TL
@tenpanter
Profesional şekilde paintten hazırladım bi kere 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap