Icerige atla
Extraloob

YEni açtığım charlar

· 24 Yanıt · 2.6K görüntüleme
M
Mateso OP ⭐ 18y
Bu charları str int vermeden 101 lvl e kasıp satmayı düşünüyorum nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum
Nickler nasıl güzelmi ? makara: 😁

- Resim Silinmiş.
24 Yanıt
C
Crickety ⭐ 17y
Server?

Ben alabilirim güzel bir warrior cleric olursa 😊
T
TheCunninG ⭐ 19y
k.gelsn
D
duzceli81 ⭐ 17y
güzel olurda nasıl kasıcaksın 101 lwle kadar hemde bard clerik carla ?
M
Mateso OP ⭐ 18y
Server?

Ben alabilirim güzel bir warrior cleric olursa :)

mercury
k.gelsn

Sağol
güzel olurda nasıl kasıcaksın 101 lwle kadar hemde bard clerik carla ?

Düzceli sende onumu dert ediyon başlagıç bardla olur bilirsin chardan yana sıkıntı yok
K
Kai ⭐ 18y
Eğer başarırsan iyi para kırarsın,ama sanmıyorum 🙄
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
101? biggrint1
A
Aragornnn ⭐ 18y
Kasarsan helal olsun diyorum.
E
exotic ⭐ 18y
Zor ama imkansız deil güzelbi internet bağlantısı ve 7 24 açık kalabilen iyibi pc ile zor deil 😊
M
Mateso OP ⭐ 18y
uzun zamandır aklımda bu proje ama artık bu gün başladım her yerde güvenli slotlar var neden zor olsun ki
M
Mateso OP ⭐ 18y
Zor ama imkansız deil güzelbi internet bağlantısı ve 7 24 açık kalabilen iyibi pc ile zor deil :)

Bu dediklerin tam bende var 😉
B
bjk190309 ⭐ 16y
Str int vermiceksinde skiller nolcak mesela hangi skillere vericeksin makara:
T
turkiyesro ⭐ 19y
SeeCanMeWar FTW 😜
D
duzceli81 ⭐ 17y

hepsine clerik acar sonra bard isteyen olursa mecbur sildirir. yada alıcak kisi sildirir ona kalmıs
H
hatembaba ⭐ 19y
Kolay gelsin azmedersen neden olmasın. 😘
M
Mateso OP ⭐ 18y

hepsine clerik acar sonra bard isteyen olursa mecbur sildirir. yada alıcak kisi sildirir ona kalmıs

Avrupa charlarda çoğunlukla yan skill cleric ya da bard seçiliyor zaten bende 2 bard 3 cleric yaparım ama açacağım skill noise tambur dancing olur.
Silmek de çok basit 101 lvl bir char ile rahat 8li pt bulursun günde 3 kere 300 lük toplarsın
Çinlilere gelince cold masteri uplarım alacak olan kişiler nuker yapcaksa garanti cold açacak str yapacaksa büyük ihtimal cold açacak
H
eğer charlara sp farm yapıcaksan bır chın alabılırım glavie yapcam (imzadan belli olur) ben kesın musterın olarak ılk sırada yerını alırım ama 101 olarak degıl ben 90 da musaıt bı yerde ınıyım 😊
A
ALpique ⭐ 17y

Avrupa charlarda çoğunlukla yan skill cleric ya da bard seçiliyor zaten bende 2 bard 3 cleric yaparım ama açacağım skill noise tambur dancing olur.
Silmek de çok basit 101 lvl bir char ile rahat 8li pt bulursun günde 3 kere 300 lük toplarsın
Çinlilere gelince cold masteri uplarım alacak olan kişiler nuker yapcaksa garanti cold açacak str yapacaksa büyük ihtimal cold açacak

90 Lv bard'ı 6 saatte kapattım ^^

ps: Cold artık geçti.. Yapcaksan ya fire yada light yap derım

ps2: basarılar
C
Chrysler ⭐ 16y
Net TTNET olduğu sürece ZOR ! 😁
K
kralyoh ⭐ 17y
H.o ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: