Icerige atla
Extraloob

Yazın Oynayabileceğimiz 2 Online Oyun (TESO - DayZ)

· 101 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
Oyunu satın almadan adam akıllı oynamak mümkün mü beyler ?

Evet mümkün. Lakin araştırıp bulman lazım, yaza kadar kurulumu anlatmıyorum, bilmiyorum çünkü. :D

Biraz baktım ama tungle dan falan sakat zor iş diyorlar .
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Yaza kadar para biriktiriyoruz o zaman 😄
Windy
Windy ⭐ 19y
eğlenceli olur aslında la makara: makara: ona buna saldırırız malzeme çalar kaçarız makara: makara:
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ya beyler çok küçük düşünüyorsunuz ben takım kurucaz diyorum 30 kişilik ekip kurduk diyelim 5 tane bandit olur milleti soyarlar kampa döndüklerinde ganimeti paylaştırırlar biraz yaratıcı olun ya!(Bu değil, bu değil, bu hiç değil.)

Adam hakli aslinda la. Yan char acip ustune basina yeterli malzemeyi verip banditlik yapariz 😄
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Bu arada oyunla ilgili birkaç değişik bilgi daha vereyim:

Oyunda mikrofonla konuşma sistemi tarzında birşey var, mikrofonla oyundan konuştuğunuzda çevrenizdeki playerlar sizi duyabiliyorlar.Mesafe uzadıkça seste git gide kısalıyor.

Oyundaki gece ve gündüz zamanları server'ın konumuna göre belli oluyor.Mesela server'ın bulundupu bölge almanyadaysa, o sırada almanya'da saat kaçsa ona göre gündüz veya gece oluyor.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu arada oyunla ilgili birkaç değişik bilgi daha vereyim:

Oyunda mikrofonla konuşma sistemi tarzında birşey var, mikrofonla oyundan konuştuğunuzda çevrenizdeki playerlar sizi duyabiliyorlar.Mesafe uzadıkça seste git gide kısalıyor.

Oyundaki gece ve gündüz zamanları server'ın konumuna göre belli oluyor.Mesela server'ın bulundupu bölge almanyadaysa, o sırada almanya'da saat kaçsa ona göre gündüz veya gece oluyor.

Üstad yeter anlatma perisan ettin beni
I
ironEyE OP ⭐ 18y
İlgi çekmek istiyoruz. 😄 Yaza kadar herşeyi ayarlayalım oyunda alpha'dan çıksın manyak gibi oynarız.
Windy
Windy ⭐ 19y
21 aralığa kadar bi yolunu bulup girelim la ölecez hepimiz içimizde kalmasın makara: makara: makara:
Kısa zamanda başlamayı düşünen var mı ?
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Kısa zamanda başlamayı düşünen var mı ?

Yaza kadar yok. 😄 Herkes ders çalışıyo bekle sende. 😄
Windy
Windy ⭐ 19y
Yoo ben başlayabilirim benim dersim sınavım yok rahatım makara:
M
Mirage ⭐ 19y
Bende başlayabilirim sınavlar bitti nasıl olsa 😄
Ufaktan şöyle başlasakmı 3-5 kişi ?
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Siz baslayin tanitim/rehber falan hazirlarsiniz 😄
J
Judas ⭐ 19y
bu arma 2 dayz mod free mi ?
M
Mirage ⭐ 19y
Ufaktan şöyle başlasakmı 3-5 kişi ?

Nasıl yüklenildiğine dair şeyleri bulursan tamam başlayalım 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
Bende yüklücektim de kimse bilmiyor ki 😄 😄
Orjinal almak lazım sanırsam alcak olan varsa bende alırım hemen.
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Ben orjinal olmadan kurmuştum ama çooook uzun ve zahmetli bir iş olduğu için hiçbirinizin uğraşmayacağına adım gibi eminim. 😄
M
Mirage ⭐ 19y
State of Decay ve The WarZ gibi oyunlarda çıkıyor aynı temada.The WarZ paralı ama diğerini bilmiyorum.En olmadı DayZ(standalone) çıkacak yakında tek oyun alır bitiririz işi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: