Icerige atla
Extraloob

Yazın Oynayabileceğimiz 2 Online Oyun (TESO - DayZ)

· 101 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
M
Mirage ⭐ 19y
Verdiği siteden indirdim linki bilgisayar dedi ki:Aga bu nedir?Oyunun kendisi yok dedi.

Birde oyunun kendisi de mi varmış dedim ve sildim.

İron seni kınıyorum.

Hakkını yeme şimdi adam söyledi başta Arma II'nin modu diye.Ama araştırdığıma göre bu ay DayZ direkt kendi oyununu çıkartacakmış.
T
tenpanter ⭐ 17y
E hacı ben şimdi nasıl oynucam bunu anlatsın biri ^^
.NET
.NET ⭐ 19y
GTA ViceCity multip gibi mi? Butun hayallerim yikildi su an. O kadar guzel duruyordu ki youtube videolarinda oyun halbuki..
[F New]Solo Gitarist
M
Mirage ⭐ 19y
GTA ViceCity multip gibi mi? Butun hayallerim yikildi su an. O kadar guzel duruyordu ki youtube videolarinda oyun halbuki..

Hayır hayır canım 😄 Hani Battlefield3 Back to Karkand'dı adı sanırım onun gibi.Yüklemen için orjinal oyuna sahip olman lazım.Mod tarzında bir oyun bu.İzlediğin videolar doğru.Oyun aynen öyle.

Şimdii tenpanter sana geldiğimizde ilk Arma II'yi indirmen lazım.Ama sen tam kurulum talimatlarını istiyorsan internetten bir araştır.Sağlam bir rehber bulursun illa ki
T
tenpanter ⭐ 17y
Beyler sakin olun kulaktan kulağa söylediklerim değişiyor durun bir saniye.

1.Gta Vice City demedim ki gta dedim.

2.Gta multiplayer tarzı bir şeymiş derken benzettiğim tek özellik oyunun mod oluşu.Hani Gta Sa Multi gibi online mod tarzı çaktın? Ben dikkatli okumamıştım, başlı başına bir oyun sanıyordum.
3.Oyunu daha oynamadım iyi ya da kötü de diyemem lütfen hemen hayal kırıklığına kapılmayalım.
R
RoqA ⭐ 17y
Yazılanlardan anladığım kadarıyla oyun dota gibi bir oyunun bi modu herhalde ve yine anladığım kadarıyla kendi oyununu çıkarınca lol gibi olacak sadece onu indirip kurmamız yetecek 😄 eğer yaza kadro kurulursa ben de varım özledim takım olarak oyun oynamayı sabahlamayı :/
M
Mirage ⭐ 19y
Yazılanlardan anladığım kadarıyla oyun dota gibi bir oyunun bi modu herhalde ve yine anladığım kadarıyla kendi oyununu çıkarınca lol gibi olacak sadece onu indirip kurmamız yetecek 😄 eğer yaza kadro kurulursa ben de varım özledim takım olarak oyun oynamayı sabahlamayı :/

Aynen öyle.Bilmiyorum ama inşallah orjinal oyun almaya zorlamazlar 😄 Ben sıkıldım artık silkroaddan yani.Başka oyunlar lazım.Ve bu oyun mükemmel olur.Sıkılma falan da olmaz gibime geliyor bunda
Collapse
Collapse ⭐ 16y
bandit bildiğin srodaki pk olayı
Z
Zippy ⭐ 15y
Denemeye değer bi oyun beğendim ama bandit mevzusu çok sorun olabilir.Tam zombi dalgasından kurtulduk derken bi anda saldırı alırsak yeniden başlarız.En azından bandit tarafından öldürülenler 24 saat içinde falan dirilebilse
M
Mirage ⭐ 19y
Denemeye değer bi oyun beğendim ama bandit mevzusu çok sorun olabilir.Tam zombi dalgasından kurtulduk derken bi anda saldırı alırsak yeniden başlarız.En azından bandit tarafından öldürülenler 24 saat içinde falan dirilebilse

Level falan yok bildiğim kadarıyla zaten.Itemler giderse gider.Ki ona da şöyle bir olay getirmişler.Çadır var.Şehre inip yağma yapabiliyorsun binalara.Buralardan birinde çadır bulursan gidip dağa falan kuruyorsun bunu.Eşyalarını koyabiliyorsun.Ama çadırın yakılması,yağmalanması gibi olasılıklar da var.Bu çadır mevzusunun öldükten sonra işe yaradığından emin değil ama böyledir herhalde.
.NET
.NET ⭐ 19y
Beyler sakin olun kulaktan kulağa söylediklerim değişiyor durun bir saniye.

1.Gta Vice City demedim ki gta dedim.

2.Gta multiplayer tarzı bir şeymiş derken benzettiğim tek özellik oyunun mod oluşu.Hani Gta Sa Multi gibi online mod tarzı çaktın? Ben dikkatli okumamıştım, başlı başına bir oyun sanıyordum.
3.Oyunu daha oynamadım iyi ya da kötü de diyemem lütfen hemen hayal kırıklığına kapılmayalım.

GTA online dediginde benim akilma ViceCity veya SanAndreas geliyor hocam hani hatirlar herkes bu modlari herkes araba calar falan nedense kafama bu esti 😄 Lakin mod dahi olsa indirecegim bu oyunu. Cidden oyun cok ilgimi cekti
[F New]Solo Gitarist
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Allaaah neler olmuş burada la. 😄 Hemen konuya açıklık getireyim:

1 - Oyun ARMA 2'nin DayZ adlı modudur arkadaşlar, ARMA 2 başlı başına fps tarzında bir multiplayer oyunu, onuda araştırın çok güzel haritaları olan taktiksel bir fps oyunudur.

2 - Oyunda level sistemi tarzında bir mevzu yok, güçlü olan kazanır tarzında da bir şey yok, dediğim gibi aç kalınca isterseniz sonsuz mermili RPG'niz olsun roketleri yiyemezsiniz. 😄

3 - Bandit mevzusu da şu oluyor; eğer 5 survivor'ı üzerindeki eşyalara sahip olmak için öldürürseniz bandit sayılıyorsunuz ve bütün playerlar sizi gördükleri anda güçsüzlerse genellikle sizden kaçıyorlar yada tuzağa düşürüp öldürüyorlar, çünkü banditler loot kaynakları oluyor genelde.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Allaaah neler olmuş burada la. 😄 Hemen konuya açıklık getireyim:

1 - Oyun ARMA 2'nin DayZ adlı modudur arkadaşlar, ARMA 2 başlı başına fps tarzında bir multiplayer oyunu, onuda araştırın çok güzel haritaları olan taktiksel bir fps oyunudur.

2 - Oyunda level sistemi tarzında bir mevzu yok, güçlü olan kazanır tarzında da bir şey yok, dediğim gibi aç kalınca isterseniz sonsuz mermili RPG'niz olsun roketleri yiyemezsiniz. 😄

3 - Bandit mevzusu da şu oluyor; eğer 5 survivor'ı üzerindeki eşyalara sahip olmak için öldürürseniz bandit sayılıyorsunuz ve bütün playerlar sizi gördükleri anda güçsüzlerse genellikle sizden kaçıyorlar yada tuzağa düşürüp öldürüyorlar, çünkü banditler loot kaynakları oluyor genelde.

Abi bu adam anlatirken acayip canim cekiyo 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
İron bir konuyu daha açıklığa kavuşturman lazım ben indirdiğim de o launcher gibi şeyi açtığımda karşıma bir sürü oda çıktı ama nasıl diyeyim sen 100er 100er kişilik dedin orda 12 kişilik odada vardı 30 kişilik odada en fazla 32 kişilik vardı sanırım.

Edit:Ayrıca oyun 9.2 GB indiriyorum şuan.
M
Mirage ⭐ 19y

E bandite niye kötü dedin o zaman ayrı bir havası var onun 😄 Ki kaynaklar için lazım tabii birilerini öldürmek.Birde hani bu oyun çok sorunlar çıkartırsa bu konseptte birkaç tane daha mmo var
T
tenpanter ⭐ 17y
Ya beyler çok küçük düşünüyorsunuz ben takım kurucaz diyorum 30 kişilik ekip kurduk diyelim 5 tane bandit olur milleti soyarlar kampa döndüklerinde ganimeti paylaştırırlar biraz yaratıcı olun ya!(Bu değil, bu değil, bu hiç değil.)
I
ironEyE OP ⭐ 18y
@tenpanter

Bilgisayarı kaldırmadan 1 hafta önce bilgisayarımı kurup çalıştıramamıştım oyunu, dayz modunun bulunduğu serverlarda maksimum görebildiğim kapasite 100dü.İnternettede öyle yazıyor kendi forumunda.
Oyunu satın almadan adam akıllı oynamak mümkün mü beyler ?
Z
Zippy ⭐ 15y

E bandite niye kötü dedin o zaman ayrı bir havası var onun 😄 Ki kaynaklar için lazım tabii birilerini öldürmek.Birde hani bu oyun çok sorunlar çıkartırsa bu konseptte birkaç tane daha mmo var

Aynen.Eğer fazla bi dez avantaj yoksa bandit çok daha uygun.Heyecanlı olur herkes aynı saatte girip belirlenen bi gruba baskın yapılır falan.
Lakin şöylede bi durumda varki bu oyunlar insanı çobuk sıkar.Sanırım RPG oyunun yanına günde 1 saat falan takılmalık olur
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Oyunu satın almadan adam akıllı oynamak mümkün mü beyler ?

Evet mümkün. Lakin araştırıp bulman lazım, yaza kadar kurulumu anlatmıyorum, bilmiyorum çünkü. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: