Icerige atla
Extraloob

Yazın Oynayabileceğimiz 2 Online Oyun (TESO - DayZ)

· 101 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 2 / 6
Yanıtlar
.NET
.NET ⭐ 19y
Öyle fazla emin konuşma. 😄 Bazı videolarını izlemiştim herifler 37 kişi geziyorlardı, kasaba falan basıp kamp kuruyorlardı oralarda, sonra bir bandit grubuyla karşılaştılar heriflerden yalnızca 3 - 4 kişi hayatta kalmıştı. :D

Valla bu site yapıcaz deyip yapamadığı bişey olmadı melo :D

Aynen zamaninda neler yaptik bu oyunu da hallederiz 😁
[F New]Solo Gitarist
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Ozaman yaza kesin başlayalım. 😄 4 - 5 araba hep birlikte ana yoldan kasaba kasaba gezip ıssız ormanlarda kamp kurmak istiyorum. 😄
T
TanerUNER ⭐ 19y
TASO oynayak haci olmami
M
Mirage ⭐ 19y
Oyyy çok fena canım istedi şimdi.Aklıma da üç soru geldi.

1)Bandit olayı var ya.Orda bi hinlik yapıp biri hesap açsa onu öldürsekte bandit olsak olur mu ki? 😄
2)Kadın veya erkek açabiliyoruz değil mi?Yani Glenn-Maggie olayı yapabilecek miyiz?Sarkma durumları olacak mı 😄
3)Oynamak için orjinal oyunu mu almak gerekiyor?Yoksa internetten çekebilir miyiz?
lemonade
lemonade ⭐ 17y
1)Iyi insan olmak varken ne gerek var 😜
2)Ayıpsin istersen Carl gibi cocuk da olabiliyoruz 😄
M
Mirage ⭐ 19y
1)Iyi insan olmak varken ne gerek var 😜
2)Ayıpsin istersen Carl gibi cocuk da olabiliyoruz :D

Ya 3 😞 Zombilerin arasında kaldıysak "badass" olmak lazım 😄 O zaman şimdiden Maggie'mi arıyorum 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
Bence de en az 15-20 kişilik bir ekiple girdik mi ortalığı ağlatırız 10-15 te bize katılmak isteyen başka player olur desek serverin yarısı bizim adamımız 😄

Edit:Yalnız mesela bizim takımdan yada karşı takımdan biri ırıspı çıcıklığı yapıp bizi vurma gibi olaylar var mı?
F
frityus ⭐ 17y
O değilde daha çok var 😄
Yaza kadar unutulur.
M
Mirage ⭐ 19y
O değilde daha çok var :D

Aslında beklemeyip başlasakta olur 😄 Ama DayZ kendi oyununu çıkartacakmış.Onu bekleriz 😄
F
frityus ⭐ 17y
O değilde daha çok var :D

Aslında beklemeyip başlasakta olur 😄 Ama DayZ kendi oyununu çıkartacakmış.Onu bekleriz :D

Şuan oynayabilirmiyiz ? 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Oynamayin len bekleyin bizi 😞
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Oyyy çok fena canım istedi şimdi.Aklıma da üç soru geldi.

1)Bandit olayı var ya.Orda bi hinlik yapıp biri hesap açsa onu öldürsekte bandit olsak olur mu ki? 😄
2)Kadın veya erkek açabiliyoruz değil mi?Yani Glenn-Maggie olayı yapabilecek miyiz?Sarkma durumları olacak mı 😄
3)Oynamak için orjinal oyunu mu almak gerekiyor?Yoksa internetten çekebilir miyiz?

1 - Bandit olmak kötü bir şey neden bandit olmak isteyesin ki. 😄
2 - Yok tüm karakterler tipleri bile dahil olmak üzere aynı diye biliyorum.
3 - İlla orjinal gerekmiyor ama kurulum orjinal olmayan sürümlerde felaket uzun sürüyor, bir ton dosya indirtiyor.

@tenpanter
İlk sayfadaki 2. video'da gördüğün üzere shane'lik yapıp kaçmak için yakın arkadaşını kurban bile edebiliyorsun. 😄
Ayriyetten gruba yeni adam almak sakat iş, genelde hiçbir insan, bandit veya survivor olsun, dostça davranmıyor bu oyunda. 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
Öyle yapabilirsiniz beyler ama bunun realide var yakalarım 😄

ben indiriyorum gelen gelsin 😄
Crackle oynayabiliyormuyuz ya ben bulamadım ?
T
tenpanter ⭐ 17y
Bu gta multiplayer tarzı bir şeymiş :S
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Guzel degil mi ? :/
M
Mirage ⭐ 19y
Bu gta multiplayer tarzı bir şeymiş :S

Ne? Melih bizi mi kekledin 😞
T
tenpanter ⭐ 17y
Verdiği siteden indirdim linki bilgisayar dedi ki:Aga bu nedir?Oyunun kendisi yok dedi.

Birde oyunun kendisi de mi varmış dedim ve sildim.

İron seni kınıyorum.
Verdiği siteden indirdim linki bilgisayar dedi ki:Aga bu nedir?Oyunun kendisi yok dedi.

Birde oyunun kendisi de mi varmış dedim ve sildim.

İron seni kınıyorum.

Arma II yi satın almak lazım bunu oynamak için

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: