iveet yanlış okumadınız 1 pc de 2 farklı online oyun acmak istiyorum 1 i silkroad diyeri cabal online 2 bu mumkunmu mumkunse nasıl olur silkroad acıken cabala girdim ama silkroad dc yedi eveet mod lar hadi bi el atın şu işe 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
1 pc de 2 online oyun acmak istiyrum
· 9 Yanıt · 6.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Önce bilgisayarının özelliklerini söylesen ? 😄
tabi 1 gb ekran kartı 256bit 2gb 533 gz rem amd athlon ıı x2 240
yitermi
yitermi
modlar nerdesınız yokmu bılen biri alooooooooooooooooo
tabi 1 gb ekran kartı 256bit 2gb 533 gz rem amd athlon ıı x2 240
yitermi
yeter.
Tabiki yeter sistemin ama dc ye gelince orası biraz karışık. İnternet hızın ne alemde. iki online oyuna girmek demek zaten internet hızını düşüren bi oyunun yanına bi tane daha açıp hızını yarı yarıya paylaştırmak demek. Eğer internet hızın düşükse sro ya girerken c7 hatası alırsın. Oyuna girince de lagdan geçilmez ve dc olasılığı çok yüksek.o yüzden bize bi internet hızını v.s yazarsan yardımcı olabiliriz belki.
Evet iki oyunda gameguard kullanıyor ve gameguard bir pc de iki oyun açılmasını engeller.Bunun için birine botla girmeyi deneyebilisin.Botlar gameguardı bypass ederek oyuna girerler çünki.
sro zaten botta guard ların cakışma sı imkansız neden derseniz sro bot la giriyorum biri bana windows un içine 2 ci windows kurarsanolur dedi ama sistemi cok kasar dedi bende başka bi yol ariyorum vede internet hızım 8 megabit nete sorunum yok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap