Merhaba 19 lvl eu charıma 600k sp kastım...
Charı Full int yaptım..Ama şimdi warlock-cleric mi yapsam wiz-cleric mi yapsam bilemiorm wiz-cleric F.F 333k sp 80 lve göre hesapladım... Warlock/Cleric ise
viewtopic.php?f=605&t=188873
şu linke göre sp calculatorde hesaplayınca 356 k sp çıktı 80 lve max..
O linke göre yaptıım için warlock ta tüm skiller açık olmuor sadece gerekliler galiba ama bilemiyorum sizce Wizz-Cleric mi Warlock-Cleric mi ??
Yardım Sp Farm Bitti
· 8 Yanıt · 7.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Unique kovalarım diyorsan Wizz..
Yok ben teke tekte milleti uyuz ederim dersen warlock..Fantastik builddir hep kasmak istemişimdir ama olmadı işte oyundan uzağız artık
Yok ben teke tekte milleti uyuz ederim dersen warlock..Fantastik builddir hep kasmak istemişimdir ama olmadı işte oyundan uzağız artık
Peki kasılırken nasıl ?
warlock-cleric

hmm zaten 2-5 lv gap gitçem 19 lvl charım şuan 80e 5 gap gidersem %100 sp ticket ile 800 k sp tmm saolun sorun yok ... 💃
Şimdi ben 19 lvlim 80 lvle hep gene 5 gap ile gitsem gene hep süper damage ler + sp ticket fln çekçem süper olcak ...
Hem warlock-cleric int dimi ? İnt olduğunu biliyorum ama doğrulamak için
Şimdi ben 19 lvlim 80 lvle hep gene 5 gap ile gitsem gene hep süper damage ler + sp ticket fln çekçem süper olcak ...
hmm zaten 2-5 lv gap gitçem 19 lvl charım şuan 80e 5 gap gidersem %100 sp ticket ile 800 k sp tmm saolun sorun yok ... 💃
🤝

C
CanisMajor
⭐ 18y
Wizz bard yap çünkü cleric düşünürsen sp yetmeyecektir.
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Wiz/Cleric derim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap