Icerige atla
Extraloob

SP Farm Yardım

· 9 Replies · 1.3K views
U
UrbanChaos OP ⭐ 19y
Arkadaslar Bn 16da Farm Yapmıcaktm Ama Yapmaya Karar Verdm Acc da yer yok Pet Falan Silk var Brakamam da Fire 5 Light 5 vermisim Pacheon7 Fire7 Olması Lazım 20den once geri alamıcagım ıcın Bu Light5 Gelen SP miktarını azaltırmı_?
Yardım ederseniz iyi olr Gercekten Yrdm edıcekler yazarsa Sevinirm
9 Replies
U
UrbanChaos OP ⭐ 19y
Bi Yardım Edenınız Yokmu Yaf..!!!
M
Mighty ⭐ 19y
Arkadaşım msjını okurken yoruldum Neutral
B
bannedddd ⭐ 19y
Ben de pek bir şey anlamadım. Daha düzgün açıklarsan yardımcı olabiliriz.
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
yok kardeş o hiç bi şekilde etkilemez. önemli olan Lw in ile en yüksek Skill Mastry Lw arasındaki fark ın 9 olmasıdır. ztn en yuksek skılın 7Lw olduundan 16-9=7 😊 kasmaya devam et. heç bi problem yok. Wink
A
altanyunus ⭐ 19y
normalde kendi levelin ile en yüksek master levelin hangisi ise onu ondan cıkar aradaki fark kaç gaptan farm yaptiğini belirler 1 - 5-7-9 sana lkalmış herkezinde bildiği gibi 9 gap en cok sp alacağin biçimdir. şu 3 bu 5 bu 9 ona bakmayacaksın en yüksek hangisi ise onu baz alacaksın zaten aradaki fark 100 de olsa 9 gap üzerinden sp alırsın Wink unutma hadi iyi oyunlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sp farm demek mastery lvl ile kendi lvl ın arasında 9 fark olacak bu kadar basit.
S
Sensei_ ⭐ 19y

sp farm demek mastery lvl ile kendi lvl ın arasında 9 fark olacak bu kadar basit.

5 lwl we ya 4 lwl fark olmicakmıı Question
Barzo
Barzo ⭐ 19y
light ile bir ilgin yok o düşük lvlda kaldıgı için en fazla 9 lvl gap yaparsın merak etme farm devam eder Cool

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: