Icerige atla
Extraloob

allah aşkına yardım sp farm ile ilgili bir sorum olacaktı

· 6 Yanıt · 1.8K görüntüleme
K
kurmay OP ⭐ 19y
Rolling Eyes Arkadaşlar şimdi sp farm diye bişey war ve site baktım ama öle kafam karıştıkı biri bana anlıyacagım şekilde anlata bilirmi lütfen(9 lu sp farmı anlatırsanız)
6 Yanıt
C
CWsaila ⭐ 19y
Aslında çok basit burda lv 59 ben bunu 50 yaparsam 9 fark olacak yani 9 gap. Senin lv 59 ama master lv 50 olacak kahvekeyfi =9 gap Benim lv 63 ama master lv 59 yani 4gap var
4g0ns2.jpg
Dosyalar (1)
K
kurmay OP ⭐ 19y
cevabın için saol peki lvl 1den başlıyacak adam başlangıçta nasıl olacak lvl 1 deki adam kaça kadar wermiyecek 9 farmm olması için Wink mesela şöylemi olcak 9lv'e kadar wermeyip 9 lv olduktan sonra mastır lvimizi 9 a getirdikten sonra 18 e kadar mı vermiyecegiz Question
N
hayır oyle degıl 1 lvldan 10 lvl a kdr hıc skıll vermıceksın sonra ıstedın skıllerı 1 lvl ypıcaksın her lvl atladıgında skıllerı uplıcksn aradakı fark 9 korunucak yanı extraokk ama bnm sana tercıhım 9 lvl gap sıkar senı 3 lvl gapta yetrlı oluo tabı actıgın chara baglı
_
ben lvl 16 da sp farm yaptımm.65k`kadar. sikileri lvl 7 dede bırak 16-17 lvl yuksel elıne sos som + bow al bandit arcerlarda sp kass derimm. Twisted Evil

-Resim Silinmiş.
_
SP`eye dikkat ett Full İNT nuker kasıyorsan 100 k dan Aşağı sp kasma Eğer Full STR kasıyorsan en az 65 k kadar kas bu sana yardımcı`yeterli olur 60 lvl kadar rağat gidersinnn Twisted Evil Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: