T tenpanter OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Sizce bu gerçekleşebilir mi ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H hanry006 ⭐ 16y 14 yil once #2 Yapılabilir , Fakat Suanki Sro yu Oynayacak Player ı nereden bulacaklar ❓ PS: Az Önceki konunu Silen benim ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter OP ⭐ 17y 14 yil once #3 Yapılabilir , Fakat Suanki Sro yu Oynayacak Player ı nereden bulacaklar ❓ PS: Az Önceki konunu Silen benim ☕ resmi tam koyacaktım konu silinmiş ama insanlık hali bune diye silmiş olabilirsin 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 14 yil once #4 ctrl+c ctrl+venter ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiVA_UL_HAMD ⭐ 15y 14 yil once #5 Bence çok çok zor. Klasik bir geçiştirme cevabı vermişler sana da. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 14 yil once #6 cevap bile vermemişler ki, hayır gelmez bu adamlardan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Galliport ⭐ 16y 14 yil once #7 Bende aynı cevabı aldım.Hiç birşey yapmazlar bence,yaptıkları her update'de çok bir ilerleme kaydettiklerini sanıyorlar geriye döneceklerini sanmam. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil