Icerige atla
Extraloob

Sizce SRO'ya Yeni Gelecek Olan Güncellemeler...

· 25 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sizce SRO'ya Yeni Gelecek Olan Güncellemeler...

neler olacaktır Question herkes fikrini yazsın bakalım.

bence ilk olarak Kale Sawaşları Haftada 2 gün Olacak Cool
25 Yanıt
M
MoonLife ⭐ 19y
bence yeni uniqe gelecek ve oyun 90 lvl olacak
O
Old School ⭐ 19y
Bence 90 sınırı gelebilir
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
çok uzaklara gitmeyin diyeceğim ama gidin bakalım bn yakın zamandan başladım tahminlerime güzel ve ciddi yorumlar bilgiler çıkarsa şimdiden hazırlıklı oluruz 2-3 ay ilerisine Wink
B
bannedddd ⭐ 19y
Ne kadardır oyun aynı, değişiklik yok (Eu hariç).

Bence de en yakın zamanda 90 capsi gelir ondan önce bir şey geleceğini sanmıyorum. Rolling Eyes
M
minotauros ⭐ 19y
oyun hayvanat bahçesi gibi olucak bence
zaten az kaldı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bak bu doğru Twisted Evil Mr. Green
J
JANISARY ⭐ 19y

çok uzaklara gitmeyin diyeceğim ama gidin bakalım bn yakın zamandan başladım tahminlerime güzel ve ciddi yorumlar bilgiler çıkarsa şimdiden hazırlıklı oluruz 2-3 ay ilerisine Wink

haftada 2 gün olursa kötü olur ben ce 1 hafta uygun. 1 hafta hava işte Mr. Green
B
Bumble ⭐ 19y
kale savaşları haftalıkmı oluyorki haftada 2 gün olsun demişsin 2 haftadır savaşa rastlamadım ve kimse bilgi vermemiş bilginiz varsa yazarmısınız.
C
cheng_xiao ⭐ 19y
bence kale savaşlarının zamanı değişebilir 12:00 çok ters geliyor millete ins değişir
S
screamadle ⭐ 19y
Kale savaşı KO'daki gibi haftada iki gün ver gündede 2 kez olsa güzel olur
J
yeni itemler eklenecek zannımca.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Unıque Petler Keske 1 2 Aya Kadar Gelse Zaten Onlar Gelince 90 Gelmesi Gerekiyor Ama Bence Gelir Gibi Genede Bilinmez detective popcorn
C
cheng_xiao ⭐ 19y
90 lvl e kadar sürekli silkle alınan şeyler eklencek büssürü ıvır zıvır hiçbirşey bedava olmuyacak event adı altındaki saçmalıkarldan en fazla potla scrooll düşçek 90 lvl gelincede bedava bisiler gelmicek yine silkle alınan şeyler gelicek yani tek bedava olan çey lvl olcak herşey silkle olcak artık potlar bile silkle satılcak ve en sonunda joymaxın ofisi basılcak ve içinde canlı yaratık kalmıyacak ins kahvekeyfi
M
mehmet125 ⭐ 19y
Haziran ayında 90 lvl gelicek Wink .Yazın bol bol kasarsınız.O zaman kadar 80 olmaya bakın.İlk yaratıklardan sun düşürme şansınızı arttırın derim ben
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
gargamel gay olabilir Mr. Green bence bişi deismicek
H
HAKAN0 ⭐ 19y
bence kale savaşları sadece janganda değil Hotan'da dw de semerkantta istanbulda da olucak
M
mavialize ⭐ 19y
Şubat' ta 90 lvl gelecek deniliyor ama kesinliği bir türlü doğrulanmadı.
H
HAKAN0 ⭐ 19y
bence biz gelmiyecek diyo oynuyalım gelicek diye oynarsak baya bekliyecez
M
mavialize ⭐ 19y
Bence millet birbirini gazlıyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: