Icerige atla
Extraloob

x_X_x [ GAIA' daki Ong Farm Charlarini Bekleriz xD ]

· 15 Yanıt · 2.9K görüntüleme
X
Xenas OP ⭐ 19y
Guild 01 Kasım 2008 Tarihiyle tarafımdan kurulmuştur.
- Onglarda farm yapan arkadaşlarımızı bekleriz ,
- Gördüğünüz gibi daha ilk günden Guild 3 lwl olmuştur. En kısa zamanda 4 ve 5 olacaktır.
- Muhabbet etmek isteyen extraloob üyelerini Guildimize Bekleriz.
- Amaç : Fun xD [ Eğlence , Sohbet , Birliktelik ]
- İletişim : Konu altina mesaj birakabilir veya oyundan bana pm atabilirler.
saygilarımla Evolution :P

Not : Guilde gelmek isteyenler , kendini kastırmak isteyenler değil :D

- Resim Silinmiş.
15 Yanıt
X
xNock ⭐ 18y
Selam Bnm Charım Banlandı HAtırlıyomusun Onglarda Gormustun Camouflage'ydi Adım Ama Charım Sebepsiz Yere Anlamadıqım Şekilde Banlandı Bi Yardım Edebilirmisn Hem Guilde Gelirim Hmde Farm Yapıcam?? Benı Yeni Char Acıcam Farm Yapıcam Guilde Gelim mi ??? Full Farm Yapıcam Baya Bi aLırmısın Guildee ==??
X
xNock ⭐ 18y
Selam Bnm Charım Banlandı HAtırlıyomusun Onglarda Gormustun Camouflage'ydi Adım Ama Charım Sebepsiz Yere Anlamadıqım Şekilde Banlandı Bi Yardım Edebilirmisn Hem Guilde Gelirim Hmde Farm Yapıcam Benı Yeni Char Acıcam Farm Yapıcam Guilde Gelim mi ??? Full Farm Yapıcam Baya Bi aLırmısın Guildee ==??
X
xNock ⭐ 18y
Gelebilirmiyim Yanınıza Evolution ???
X
Xenas OP ⭐ 19y
valla açıkçası ben kendi charlarımdan başka adam kasmıyorum :))
X
xNock ⭐ 18y
Hadi Yha NoLcakk ki ?? Bende Sizin quiLdden oLcamM Pre Felan Cekıcem Beraber YoLa Dewam Ederiz ??? Size Bi FazLaLıqım oLmaz ki Bir Kişi Daha Fazla oLuruz o Kadar Daha qucLu oLuruz Merak Etme Farmım Bittiqinde Sizi Yarı yoLda Bırakıcak Kadar Onursuz Biri Deqilim...
U
uSaRe ⭐ 18y
Camouflage yas kac? :d
X
Xenas OP ⭐ 19y
Hadi Yha NoLcakk ki ?? Bende Sizin quiLdden oLcamM Pre Felan Cekıcem Beraber YoLa Dewam Ederiz ??? Size Bi FazLaLıqım oLmaz ki Bir Kişi Daha Fazla oLuruz o Kadar Daha qucLu oLuruz Merak Etme Farmım Bittiqinde Sizi Yarı yoLda Bırakıcak Kadar Onursuz Biri Deqilim...

bizi yarı yolda bırkırsın gibi birşey dediğimi hatırlamıyorum biz hepbirlikte başladık hep birlikte bitireceğiz 😊
C
cqmbqz ⭐ 18y
Shupa eger kasarsan guild ine geldiğimde gaia ya geçerim hemen 😊
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Gelmek İsteyen Çoook 😄
V
Shupa eger kasarsan guild ine geldiğimde gaia ya geçerim hemen :)

aynn =)
S
Streetwise ⭐ 19y
Benide kasar mısın hacım 😜
M
Hayırlı olsun
nick: MakaraTukara
H
hallowkuta ⭐ 18y
Peki taxi yapıyormusun ? Oyun parası ne ise veririz parası ile kasarsan guildede al pls (: pm atarım olur diyorsan
E
esmer6161 ⭐ 17y
saol kardes

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: