Yaklasık 7Gundur kasmaya devam ettıgım charın Bır Ss alıp koymak ıstedım Pre bıtene kadar Kasmaya devam artık burdan 90FF Yapmaya calısıcaz 😆
- Resim Silinmiş.
Bugun oglen ıtıbarıyle 300K Sp oldu 😄
- Resim Silinmiş.
HearTLesS(Gaia Ong Farm)
· 41 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
90FF yaparsın buyuk ihtimalle yanılmıyorsam crossbowsun daha 7 gun olmus prebaslıyalı 1mil sp yaparsan geleceğin MAKİNAsı 😄
Yok char Warrior olucakda ama haLa yan SkiLL ne acıcam onu bulamıyorum kararsızım.. 🤔
Hayırlı olsun farm'in 😉
warrior un yanına cleric aç bana kalırsa savunma bakımından...warrior phy mag sawunma skilleri var bırde blees ve orbit eklenınce sağlam bır char olur kendımce:)
Bnce Warrior/Cleric ol yatmak mümkün olmuyo 😄 👴
Diğer charlarda sanamı ait,gaia serverına geçmek istesem bende yanınızda sp kasabilirmiyim her türlü pre.plus,gold time tick. vs. alarak
Hayırlı Olsun
Ps Gibi Geldi 😄
Ps Gibi Geldi :D
artmoney bence 😄 😁
fake.
Aman tanrım Ne fake ne ps ıstıyorsanız suan bır ss daha atabılırım 😱
L
LadySunBurN_
⭐ 18y
walla o kadar sp nasıl yaptın bende anlamadım:D tebrikler
Inanmayanlar ps dıyenler ıcın bır Ss daha:)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
walla o kadar sp nasıl yaptın bende anlamadım:D tebrikler
1 mil. sp kasanlar bile var...
banada fake gibi geldi
tamam tamam inandım şimdi başarılar kuzum.
bu arada sp farmın anlamı nedir sonu yok ki sp biriktirmenin lvl 90dan sonra bitiktirsen olmaz mı 😜
bu arada sp farmın anlamı nedir sonu yok ki sp biriktirmenin lvl 90dan sonra bitiktirsen olmaz mı 😜
YorumYOk 😄
M
Misproject
⭐ 19y
bence warrior kasmanın bi anlamı yok.bi pvp de işe yarıyo doru düzgün unique kesemezsin ki warrior ile
Eu da 90da farm yapmak cok zor ve gozume korkutucu gelıyo LVLıme gore kıyafetler gıyemıcegım ıcın Sımdıden bıtırıp rahat rahat 90LVL e kasmak ıstedım
Char ıcın WarrioR Rogue Dusunuyorum
Halada fake dıyenler varsa Guild Gpsınıde ss aLıp gosterebılırım.
Char ıcın WarrioR Rogue Dusunuyorum
Halada fake dıyenler varsa Guild Gpsınıde ss aLıp gosterebılırım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap