Icerige atla
Extraloob

Xp 4gb Ram'i Görmüyor ? Bios Güncellemesi ?

· 12 Yanıt · 4.0K görüntüleme
P
Ploutos OP ⭐ 16y
Sipariş ettiğim 4gb ramler bugün elime ulaştı fakat işletim sistemim xp olduğu için 3gb olarak görüyor fakat 4gb olarak mı iş yapıyor ?
Yoksa vista veya Win7 mi kurmam gerek hangisi önerirsiniz?

+

Bios güncelleme tarihim 2007 bunu nasıl yükseltebilirim ?
12 Yanıt
T
Windows 7 yada vista kurmanı öneririm.Çünkü XP işletim sistemi en yüksek 3GB yada 3.5GB ramleri görüyor.Daha fazlasını görmüyor.Bios güncellemesi ilede olacağını sanmıyorum.En temizinden Windows 7 kur rahata kavuş derim 😊
P
Ploutos OP ⭐ 16y
Vista ya bende pek sıcak bakmıyorum win 7 kurabilirim fakat xp deki performansı alabilir miyim onu bilmiyorum
T
Vista ya bende pek sıcak bakmıyorum win 7 kurabilirim fakat xp deki performansı alabilir miyim onu bilmiyorum

İlk başlarda biraz parisli kalırsın w7 ama ilerleyen zamanlarda okadar alışırsın ki w7 senin için vazgeçilmez olur.Şahsen ben XP kullanıyorken 2 ayda bir zorunlu format atmak zorunda kalıyordum.w7 ise 15 mayıs 2010 03:50 den buyana format atmıyorum (Kişiden kişiye değişir tabi) 😊 Gayet güzel çalışıyor..Kısacası memnunum 😊 🍺

Ps: w7 kuracaksan 32bit kur derim..Ben 64 bit kurmuştum bazı programlarda hatalar oluşuyodu.Sanırım 32bit olanı 64 bit'e nazaran daha sorunsuz..
P
Ploutos OP ⭐ 16y
Teşekkürler ilgin için :=)
X
xcorelli ⭐ 18y
bende win7 kurdugumde her ay format atmak zorunda kaliyorum aksam saglam kapatiyordum pcyi sabah acayim diyordum o kadar kasiyordu ki anlatamam.Sonra sistem dosyasi siliniyordu.
B
buff ⭐ 19y
eğer işletim sisteminiz 32 bitse 64 bite geçin 4 gb ram olarak görecektir
H

+1905
A
Addicted ⭐ 19y
win 7 kur bencede en iyisi sen. 😊
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Win7 Ultimate 64 bit kur,sorunsuz ak alemlere 😎
E
exotic ⭐ 18y
Windows 7 yada vista kurmanı öneririm.Çünkü XP işletim sistemi en yüksek 3GB yada 3.5GB ramleri görüyor.Daha fazlasını görmüyor.Bios güncellemesi ilede olacağını sanmıyorum.En temizinden Windows 7 kur rahata kavuş derim :)

katılmıyorum 4GB görüyo xp.
Bi araştırmanı öneririm bilgisayarına uyum sağlamamıs olabilir ramler arızalı olabilir vb. ama dersen işletim sistemi değiştirip deniyim windows 7 kur dene 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

her işletim sistemi için bu geçerlidir ve artık WIN7 64bit kurmak en güzeli olacaktır.

anakartınızın bios update'ini yapmanız için anakartın official sitesine gidin marka ve model numaranızı bulun orada size güncel bios'u verecektir onu kurdunuz mu işlem bitecektir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: