Icerige atla
Extraloob

Windosw 7 cd sini görüyor Xp cd sini görmüyor

· 12 Yanıt · 4.9K görüntüleme
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
Windosw 7 cd sini görüyor Xp cd sini görmüyor arkadaşlar xp cd si bozuktur diye gittim yeni cd aldım ama yinede görmüyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ama windows 7 cd sini taktığımda normal şekilde yüklüyor Yardım edicek arkadaşlar için teşekkür ediyorum şimdiden herkeze

Not:Diğer bilgisayarım hiç acılmıyor
12 Yanıt
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
+Up
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
+Up Lütfen yardım
F
Cd yi boot menusunde mi gormeye calısıyorsun ? Desktop modundayken mi?
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
Cd yi boot menusunde mi gormeye calısıyorsun ? Desktop modundayken mi?

First cd-rom yaptım xp yi takıyorum görmüyor windows7 cd si takıyorum görüyor
F
Windows 7 den xpye direk kurulum yapamazsın.Win7 cdsi ile önce Win7 kaldırman lazım ardından xp kurabilirsin.
Bilgisayar acılıyorsa sistemsel bi sorunu yoksa; Desktop yani bilgisayarı actıktan sonra xp cdsini tak.Eğer cdyi gene görmüyorsa cd arızalıdır.
Ps:Format atmak için soruyon deme ?
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
Windows 7 den xpye direk kurulum yapamazsın.Win7 cdsi ile önce Win7 kaldırman lazım ardından xp kurabilirsin.
Bilgisayar acılıyorsa sistemsel bi sorunu yoksa; Desktop yani bilgisayarı actıktan sonra xp cdsini tak.Eğer cdyi gene görmüyorsa cd arızalıdır.
Ps:Format atmak için soruyon deme ?

Kardeşim sorun olan bilgisayarım hiç acılmıyor xp yüklüydü içinde sanırım bi cükme gerçekleşti hiç acılmıyor xp cd sini okumuyor işte girişte format atma bölümünde ama win 7 okuyor

Cd bozuk olması imkansız başka cd vardı bozuk diye gittim başka aldım içinde cok önemli dosyalarım var başka bilgisayarımda deniyorum o cd yi okuyor bozuk denilemez yani
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
+Up
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
+Up
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
+Up
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
+Up