Icerige atla
Extraloob

Wizard Yapılandırma Sorusu

· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme
S
ScorpioGlaive OP ⭐ 17y
Hayatımda ilk defa adam akıllı Europe karakter yaratacağım sizce;

Wizard - Bard

veya

Wizard - Cleric ( ❗ )

Ünlem ile işaretli olan benim düşündüğüm sizce ?
13 Yanıt
7
77robin77 ⭐ 17y
bence cleric yap çünkü:
1-3 skil elinden cleric rodu çıkarınca kalıo
2-bless spell 45 saniye için süper defans sağlıyor
3-bardda sadece noise ve moving march var onları da scrollardan sağlarsın
inş. yardımcı olmuşumdur 👋
S
ScorpioGlaive OP ⭐ 17y
Evet bende öyle düşünmüştüm.. Cleric hem Buff olarak yarar sağlıyor e Wizard ise güçlü damageleriyle hızlı kasmama yardımcı oluyor 😊

Cleric sayesinde para da kasabilirim zaten.. Partylerde buffer ve attacker olarak yer alabilirim 😊 Teşekkür ederim..
N
Nereus ⭐ 17y
Bard derim ben zaten tek atıyosun birazda hızlı hareket edersen kimse tutamaz seni 😉
S
ScorpioGlaive OP ⭐ 17y
Belki Bard'da sadece MoveSpeed uplarım 😊 Cleric çok lazım olur ama bana.. Yada silk ile speed scrolları felan 😊 Hallederiz 😄
E
Exa ⭐ 17y
noise ı nası halledicen ?
bnce bard cunku yeri gelicek cok sık spotlarda kasıcan zaten tek yiyosun ne onemi var divisionun
hem madem o kadar paran var vigor al kosu alıcagına..
A
Cleric.
Bardcı tanıdığım var güzel kasılıyor ama partililerde vs. çok zorlanıyor.
7
77robin77 ⭐ 17y
Evet bende öyle düşünmüştüm.. Cleric hem Buff olarak yarar sağlıyor e Wizard ise güçlü damageleriyle hızlı kasmama yardımcı oluyor 😊

Cleric sayesinde para da kasabilirim zaten.. Partylerde buffer ve attacker olarak yer alabilirim 😊 Teşekkür ederim..

Bişey değil yardımcı olabildiğim için mutluyum 😆
C
canyilmaz ⭐ 17y
hızlı kasılmak istiyorsan bard yatmamak istiyorsan cleric aç derim
K
KNoWN ⭐ 18y
bard yap zaten partilerde illa bi cleric oluyo
R
RHODOK ⭐ 18y
noise ı nası halledicen ?
bnce bard cunku yeri gelicek cok sık spotlarda kasıcan zaten tek yiyosun ne onemi var divisionun
hem madem o kadar paran var vigor al kosu alıcagına..

aynen eğer elle kasamıyosanki wizard zor kasılır bardın noisesi ile istediğini yaparsın
C
ama bence cleric aç çünkü 10 lvl üstü mob bile sana Clericin full bufları ile yatırması İMKANSIZ .. bide iNT sin Bard olursan yerden kalkamazsın %0.5 kasıcan % 0.2 zaten yatıp gitcek boşu boışuna zamanda gitcek 😊
C
ama bence cleric aç çünkü 10 lvl üstü mob bile sana Clericin full bufları ile yatırması İMKANSIZ .. bide iNT sin Bard olursan yerden kalkamazsın %0.5 kasıcan % 0.2 zaten yatıp gitcek boşu boışuna zamanda gitcek 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: