Hayatımda ilk defa adam akıllı Europe karakter yaratacağım sizce;
Wizard - Bard
veya
Wizard - Cleric ( ❗ )
Ünlem ile işaretli olan benim düşündüğüm sizce ?
Wizard Yapılandırma Sorusu
· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
bence cleric yap çünkü:
1-3 skil elinden cleric rodu çıkarınca kalıo
2-bless spell 45 saniye için süper defans sağlıyor
3-bardda sadece noise ve moving march var onları da scrollardan sağlarsın
inş. yardımcı olmuşumdur 👋
1-3 skil elinden cleric rodu çıkarınca kalıo
2-bless spell 45 saniye için süper defans sağlıyor
3-bardda sadece noise ve moving march var onları da scrollardan sağlarsın
inş. yardımcı olmuşumdur 👋
Evet bende öyle düşünmüştüm.. Cleric hem Buff olarak yarar sağlıyor e Wizard ise güçlü damageleriyle hızlı kasmama yardımcı oluyor 😊
Cleric sayesinde para da kasabilirim zaten.. Partylerde buffer ve attacker olarak yer alabilirim 😊 Teşekkür ederim..
Cleric sayesinde para da kasabilirim zaten.. Partylerde buffer ve attacker olarak yer alabilirim 😊 Teşekkür ederim..
Bard derim ben zaten tek atıyosun birazda hızlı hareket edersen kimse tutamaz seni 😉
Belki Bard'da sadece MoveSpeed uplarım 😊 Cleric çok lazım olur ama bana.. Yada silk ile speed scrolları felan 😊 Hallederiz 😄
noise ı nası halledicen ?
bnce bard cunku yeri gelicek cok sık spotlarda kasıcan zaten tek yiyosun ne onemi var divisionun
hem madem o kadar paran var vigor al kosu alıcagına..
bnce bard cunku yeri gelicek cok sık spotlarda kasıcan zaten tek yiyosun ne onemi var divisionun
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Cleric.
Bardcı tanıdığım var güzel kasılıyor ama partililerde vs. çok zorlanıyor.
Bardcı tanıdığım var güzel kasılıyor ama partililerde vs. çok zorlanıyor.
Evet bende öyle düşünmüştüm.. Cleric hem Buff olarak yarar sağlıyor e Wizard ise güçlü damageleriyle hızlı kasmama yardımcı oluyor 😊
Bişey değil yardımcı olabildiğim için mutluyum 😆
hızlı kasılmak istiyorsan bard yatmamak istiyorsan cleric aç derim
bard yap zaten partilerde illa bi cleric oluyo
noise ı nası halledicen ?
aynen eğer elle kasamıyosanki wizard zor kasılır bardın noisesi ile istediğini yaparsın
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
ama bence cleric aç çünkü 10 lvl üstü mob bile sana Clericin full bufları ile yatırması İMKANSIZ .. bide iNT sin Bard olursan yerden kalkamazsın %0.5 kasıcan % 0.2 zaten yatıp gitcek boşu boışuna zamanda gitcek 😊
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
ama bence cleric aç çünkü 10 lvl üstü mob bile sana Clericin full bufları ile yatırması İMKANSIZ .. bide iNT sin Bard olursan yerden kalkamazsın %0.5 kasıcan % 0.2 zaten yatıp gitcek boşu boışuna zamanda gitcek 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap