Icerige atla
Extraloob

wizard nasıl sağlam ve güçlü olur lütfen yardım

· 9 Yanıt · 12K görüntüleme
T
temha123 OP ⭐ 18y
arkadaşalr başlıktaki gibi bii wizard açıcamda nasıl güçlü olabilir ve nasıl dayanıklı olabilir.lütfen yardım????????
9 Yanıt
N
dayanıklı wizard yoktur.
ama moblarda daha az olmek ıstıyorum dıyorsan bard+wizard ayrıca da kacmasını bılıceksın 😉
M
Macro ⭐ 19y
bence cleric-wizard olup RD n olacak. nasolsa o noise bitek general moblara karşı koruyor onlarda tek vuruşta çatır kütür gidior zaten
X
XER0 ⭐ 19y
Güçlü olabilirsin, ama sağlam olamassın..
F
F34RL3SS ⭐ 19y
adi üstünde wiCART.
yani her türlü CARTLARSIN
N
bence cleric-wizard olup RD n olacak. nasolsa o noise bitek general moblara karşı koruyor onlarda tek vuruşta çatır kütür gidior zaten

RD sanıldıgı gıbı pot etkısı yaratmıyormus kardesım ben de yenı ogrendım sayılır. e RD bır ıse yaramıyorsa ne dıye cleric acayım kı bard acarım hızımı ve kafamı kullanır kacarak kasarım sonra da mılletı kendımden kactırırım 😉
M
Macro ⭐ 19y

RD sanıldıgı gıbı pot etkısı yaratmıyormus kardesım ben de yenı ogrendım sayılır. e RD bır ıse yaramıyorsa ne dıye cleric acayım kı bard acarım hızımı ve kafamı kullanır kacarak kasarım sonra da mılletı kendımden kactırırım ;)

str warrior çarıma 4 saniyede 400 küsür can veriyordu 40 lvl de. ve bless spell de var basar ve 45 saniye ölümsüz olur giant keser
F
Furina ⭐ 19y
Sağlam olamassın sadece güçlü olabilirsin 😊
N
Narcisse ⭐ 19y
wizard+cleric olursan bide farmed olursan pwpde yaparsın adamıda dograrsın eger biraz daha saglam olmak istersen lıght armor olursun +5 full blue set bide cleric bufflarıyla yıkamıyacagın adam yok bence.. Bu arada RD 6 saniyede bir hp werir ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: