A ArchoN OP ⭐ 19y 17 yil once #1 ID PW yazıyorum ve şu hatayı alıyorum evet banlandım sanırım fakat nasıl açtırabilirim silk yüklenecekse banlanmış chara nasıl silk yükletebilirim lütfen bir yardım edinteşekkürler Dosyalar (1) 24vur7q.jpg 92.3 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N Nebula ⭐ 19y 17 yil once #2 Ya 2108 siz ekim 14 üne kadar bekleyeceksin yada yeni char ac derim.Bann açılmıyor bilgim kadarıyla.Hiç duymadım geçmiş olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S selcukk ⭐ 19y 17 yil once #3 gecmiş olsun ban acılmaz 😄 ıd bide saklıyon ha 100 yıl sonra 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #4 kanka bence torunlarına miras bırak 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S selcukk ⭐ 19y 17 yil once #5 😄 bencede 😄 ama o zmna kim ne oynar belli olmaz benimde sürü charım banlandı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil