Bi dostumla beraber kastığımız char bazı güvenlik tedbilrlerinin bahsettiğim dostum tarafından alınmaması sonucu çalındı.
ID ve Gizli soruyu biliyoruz,E-mail değiştirilmiş haliyle, nasıl geri alabileceğim hakkında bir topic mevcut mu.Bulamadım.
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Çalınan char nasıl geri alırım ? Lütfen yardım
· 43 Replies · 34K views 0 reading
43 Replies
S
SingleCleric
⭐ 19y
evet arkadaşlar aynı sorun bendede var gizli soruyu ve ıdi biliorm ama maili bilmiorm:(
aynı sorun bndede var ama malesef mail olmadan olmuyor :S
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
yani geri almamız mümkün olmaz mı ? bi şekilde
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
e mail değişmiş biras zor gibi ^^
Hayır üzgünüm.Ama emin ol başka bir yolu olsaydı o kadar çok kurban olduğu için globalda bağara bağara yayınlardık.Önemsencek konu.
benim 2 tane çar gitti biri 80 lwl biri 73 lwl 73 likte 2 tane de sun wardı suan geri alamıom çarları
acaba joymax a msj fln atamıozmu geri almak içinn
acaba joymax a msj fln atamıozmu geri almak içinn
S
SingleCleric
⭐ 19y
pennywise sırf ıd bildiği halde almış 😄
hayatta alamazsınız imkansız yani
Beyler benimde çarım soyulmustu düzeltim buyrun;
-ilk olarak silkroadı kaldırıyoruz
-sonra format atıyorus atmazsanız güzel bir virüs programı yükleyin(avastı öneriyorum)
- http://www.silkroadonline.net den mailimizi değiştiriyoruz
-joymax.com dan sifremizi değiştiriyoruz
-silkroadı kuruyoruz
ve bitti 🤤 🤤
-ilk olarak silkroadı kaldırıyoruz
-sonra format atıyorus atmazsanız güzel bir virüs programı yükleyin(avastı öneriyorum)
- http://www.silkroadonline.net den mailimizi değiştiriyoruz
-joymax.com dan sifremizi değiştiriyoruz
-silkroadı kuruyoruz
ve bitti 🤤 🤤
Yaralı style N
NiGHTMaRe_
⭐ 19y
malesef mail olmadan olmuyor hiç birşey yapmazsın yeni çar aç
C
crazycapkin
⭐ 19y
YEni Bİ ÇAr Aç ADama Çar TAkas EDermisin de SOnra Gİzli yanıtnı biliosun zate id ide bilion sonra adam şifreyi werince direk joymaxa gir mail i değiştir sorada şifreden maili değiştir geri al 😄
su iç hemde soguk
K
K0ca_KafaLaR
⭐ 18y
evet arkadaşlar aynı sorun bendede var gizli soruyu ve ıdi biliorm ama maili bilmiorm:(
ne biliyosun?
K
kraloflukral
⭐ 18y
YEni Bİ ÇAr Aç ADama Çar TAkas EDermisin de SOnra Gİzli yanıtnı biliosun zate id ide bilion sonra adam şifreyi werince direk joymaxa gir mail i değiştir sorada şifreden maili değiştir geri al :D
tek çakal sen misin nen 😄 adma yemiO 82 lvl çar gitti :S
M
Misproject
⭐ 19y
çarın şifresini öğrenmen lazım. öğrenince silk yüklerken id pw girince msn i görebilirsin.adamı kafalayıp şifreyi öğrenmen şart!!bizim arkadaşın başına da geldi bu RaPLeX e o şekildi geri aldı adamı kafalayıp çarın şifresini aldı
adamla ıı bır charla takas etmeye calıs tam bakmak ıcın sıfresını verdıgınde degıstır ...
M
Misproject
⭐ 19y
adamla ıı bır charla takas etmeye calıs tam bakmak ıcın sıfresını verdıgınde degıstır ...
anca öle kafayalabilir ztn adamı
üzgünüm ama geri alamazsın
unut çarı
Log in to write a reply.
Log In