Icerige atla
Extraloob

Çalınan char nasıl geri alırım ? Lütfen yardım

· 43 Yanıt · 34K görüntüleme
N
Nebula OP ⭐ 19y
Bi dostumla beraber kastığımız char bazı güvenlik tedbilrlerinin bahsettiğim dostum tarafından alınmaması sonucu çalındı.

ID ve Gizli soruyu biliyoruz,E-mail değiştirilmiş haliyle, nasıl geri alabileceğim hakkında bir topic mevcut mu.Bulamadım.

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
43 Yanıt
S
evet arkadaşlar aynı sorun bendede var gizli soruyu ve ıdi biliorm ama maili bilmiorm:(
J
JetHomme ⭐ 19y
aynı sorun bndede var ama malesef mail olmadan olmuyor :S
R
yani geri almamız mümkün olmaz mı ? bi şekilde
B
e mail değişmiş biras zor gibi ^^
G
Ghost Spy ⭐ 19y
Hayır üzgünüm.Ama emin ol başka bir yolu olsaydı o kadar çok kurban olduğu için globalda bağara bağara yayınlardık.Önemsencek konu.
X
xmambasx ⭐ 19y
benim 2 tane çar gitti biri 80 lwl biri 73 lwl 73 likte 2 tane de sun wardı suan geri alamıom çarları
acaba joymax a msj fln atamıozmu geri almak içinn
S
pennywise sırf ıd bildiği halde almış 😄
I
i_brahim ⭐ 19y
hayatta alamazsınız imkansız yani
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Beyler benimde çarım soyulmustu düzeltim buyrun;

-ilk olarak silkroadı kaldırıyoruz
-sonra format atıyorus atmazsanız güzel bir virüs programı yükleyin(avastı öneriyorum)
- http://www.silkroadonline.net den mailimizi değiştiriyoruz
-joymax.com dan sifremizi değiştiriyoruz
-silkroadı kuruyoruz

ve bitti 🤤 🤤
Yaralı style
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
malesef mail olmadan olmuyor hiç birşey yapmazsın yeni çar aç
C
YEni Bİ ÇAr Aç ADama Çar TAkas EDermisin de SOnra Gİzli yanıtnı biliosun zate id ide bilion sonra adam şifreyi werince direk joymaxa gir mail i değiştir sorada şifreden maili değiştir geri al 😄
C
Crusade ⭐ 18y
su iç hemde soguk
K
evet arkadaşlar aynı sorun bendede var gizli soruyu ve ıdi biliorm ama maili bilmiorm:(

ne biliyosun?
K
YEni Bİ ÇAr Aç ADama Çar TAkas EDermisin de SOnra Gİzli yanıtnı biliosun zate id ide bilion sonra adam şifreyi werince direk joymaxa gir mail i değiştir sorada şifreden maili değiştir geri al :D

tek çakal sen misin nen 😄 adma yemiO 82 lvl çar gitti :S
M
Misproject ⭐ 19y
çarın şifresini öğrenmen lazım. öğrenince silk yüklerken id pw girince msn i görebilirsin.adamı kafalayıp şifreyi öğrenmen şart!!bizim arkadaşın başına da geldi bu RaPLeX e o şekildi geri aldı adamı kafalayıp çarın şifresini aldı
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
adamla ıı bır charla takas etmeye calıs tam bakmak ıcın sıfresını verdıgınde degıstır ...
M
Misproject ⭐ 19y
adamla ıı bır charla takas etmeye calıs tam bakmak ıcın sıfresını verdıgınde degıstır ...

anca öle kafayalabilir ztn adamı
E
emre_76 ⭐ 18y
üzgünüm ama geri alamazsın
I
invaders ⭐ 18y
unut çarı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: