Bi dostumla beraber kastığımız char bazı güvenlik tedbilrlerinin bahsettiğim dostum tarafından alınmaması sonucu çalındı.
ID ve Gizli soruyu biliyoruz,E-mail değiştirilmiş haliyle, nasıl geri alabileceğim hakkında bir topic mevcut mu.Bulamadım.
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Çalınan char nasıl geri alırım ? Lütfen yardım
· 43 Yanıt · 34K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
S
SingleCleric
⭐ 19y
evet arkadaşlar aynı sorun bendede var gizli soruyu ve ıdi biliorm ama maili bilmiorm:(
aynı sorun bndede var ama malesef mail olmadan olmuyor :S
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
yani geri almamız mümkün olmaz mı ? bi şekilde
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
e mail değişmiş biras zor gibi ^^
Hayır üzgünüm.Ama emin ol başka bir yolu olsaydı o kadar çok kurban olduğu için globalda bağara bağara yayınlardık.Önemsencek konu.
benim 2 tane çar gitti biri 80 lwl biri 73 lwl 73 likte 2 tane de sun wardı suan geri alamıom çarları
acaba joymax a msj fln atamıozmu geri almak içinn
acaba joymax a msj fln atamıozmu geri almak içinn
S
SingleCleric
⭐ 19y
pennywise sırf ıd bildiği halde almış 😄
hayatta alamazsınız imkansız yani
Beyler benimde çarım soyulmustu düzeltim buyrun;
-ilk olarak silkroadı kaldırıyoruz
-sonra format atıyorus atmazsanız güzel bir virüs programı yükleyin(avastı öneriyorum)
- http://www.silkroadonline.net den mailimizi değiştiriyoruz
-joymax.com dan sifremizi değiştiriyoruz
-silkroadı kuruyoruz
ve bitti 🤤 🤤
-ilk olarak silkroadı kaldırıyoruz
-sonra format atıyorus atmazsanız güzel bir virüs programı yükleyin(avastı öneriyorum)
- http://www.silkroadonline.net den mailimizi değiştiriyoruz
-joymax.com dan sifremizi değiştiriyoruz
-silkroadı kuruyoruz
ve bitti 🤤 🤤
Yaralı style N
NiGHTMaRe_
⭐ 19y
malesef mail olmadan olmuyor hiç birşey yapmazsın yeni çar aç
C
crazycapkin
⭐ 19y
YEni Bİ ÇAr Aç ADama Çar TAkas EDermisin de SOnra Gİzli yanıtnı biliosun zate id ide bilion sonra adam şifreyi werince direk joymaxa gir mail i değiştir sorada şifreden maili değiştir geri al 😄
su iç hemde soguk
K
K0ca_KafaLaR
⭐ 18y
evet arkadaşlar aynı sorun bendede var gizli soruyu ve ıdi biliorm ama maili bilmiorm:(
ne biliyosun?
K
kraloflukral
⭐ 18y
YEni Bİ ÇAr Aç ADama Çar TAkas EDermisin de SOnra Gİzli yanıtnı biliosun zate id ide bilion sonra adam şifreyi werince direk joymaxa gir mail i değiştir sorada şifreden maili değiştir geri al :D
tek çakal sen misin nen 😄 adma yemiO 82 lvl çar gitti :S
M
Misproject
⭐ 19y
çarın şifresini öğrenmen lazım. öğrenince silk yüklerken id pw girince msn i görebilirsin.adamı kafalayıp şifreyi öğrenmen şart!!bizim arkadaşın başına da geldi bu RaPLeX e o şekildi geri aldı adamı kafalayıp çarın şifresini aldı
adamla ıı bır charla takas etmeye calıs tam bakmak ıcın sıfresını verdıgınde degıstır ...
M
Misproject
⭐ 19y
adamla ıı bır charla takas etmeye calıs tam bakmak ıcın sıfresını verdıgınde degıstır ...
anca öle kafayalabilir ztn adamı
üzgünüm ama geri alamazsın
unut çarı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap