Wizard bard ım, lvl 40 ım 35-36 larda kasıyorum, vigorsuz giant genelde öldürüyor... Celerice çevirmeyi düşünüyorum.. daha hızlı kassın diye.
Lvl 60'a kadar speed alacak param olmayacak. Sizce hangisi en hızlı lvl kasar?? wizz celeric mi wizz bard mı?
Wizard / bard mı daha iyi kasar Wiz/Celeric mi?
· 11 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Wizard bard ım, lvl 40 ım 35-36 larda kasıyorum, vigorsuz giant genelde öldürüyor... Celerice çevirmeyi düşünüyorum.. daha hızlı kassın diye.
Lvl 60'a kadar speed alacak param olmayacak. Sizce hangisi en hızlı lvl kasar?? wizz celeric mi wizz bard mı?
Wizzard bard daha hızlı kasar.Tek atack'da öldürebileceğiniz yerlere kurun botunuzu sonuçda hızlı kasan bir char dır.Bu şekilde ölmessiniz.Giantlarada zerki ayarlarsanız sorun kalmaz.
celreic yapıcam, bard hep ölüyor, dayanıksız deymez
wizz clerc dha iyi.bard in pek bi özelliği yok clercle kendini dha iyi korrsun
U
unchangeable
⭐ 15y
cleric yap division çok faydalı wizarda
Cleric bardla kasması çok zor olur...
bard. 5lvl altına koyarsın motor gibi kasar.
A
ayberk5665
⭐ 16y
4 Level 5 Level Dionuzda koyuom o levellere bi giriom oyuna 70.83 ex olmus 73.97 buna ne diceniz bende bard ım elimde sos +4 staff var
Paraya Kıyıp Taxilere gir Kasıl biraz daha 40 lw sin
wizard bard
A
ayberk5665
⭐ 16y
Wiz Cleric Acarsan Partilerde adamla anlasırsın dersin sen kasmana bak al taxiye beni ben olenleri reslerim anlasırsın ole kasarlar benim warrior cleric vardı ole yapiodum 97 yaptim carı neyse yda pt lerde cleric olursun ama b2 leri tercih et
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap