Icerige atla
Extraloob

Warrior/Rogue vs Warrior/Warlock

· 8 Replies · 6.8K views
E
exotic OP ⭐ 18y
Merhabalar arkadaşlar, ikiside birbirinden güçlü buildler ve birini tercih edeceğim. İkiside rakibin vuruşlarını engelleyerek hayatta kalıyor fakat bu warlock'da biraz daha fazla gibi.
Sonuç olarak eşit şartlarda ikisini kapıştırsak hangisi alır?
8 Replies
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Ben iyi kullanan alır diye düşünüyorum
Super
Super ⭐ 13y
Pill bugu yoksa eğer rogue / warlock tek geçer fakat ikisi arasından bir seçim yapmak gerekirse burun farkıyla warrior/warlock diyorum neutral1
E
exotic OP ⭐ 18y
Hugo Reyes, ikiside süper oynuyor 😊

Herotica, hangi bugdan bahsediyorsunuz? purification pill ile mi ilgili ^^ ayrıca rogue warlock kıyaslamada yer almıyor.
Super
Super ⭐ 13y
Bu mesaj exotic rumuzlu uyeden alinti yapildi

Herotica, hangi bugdan bahsediyorsunuz? purification pill ile mi ilgili ^^ ayrıca rogue warlock kıyaslamada yer almıyor.

Evet kısaca pill bugu . Kıyaslama harici fikrimi belirttim. 🙄
E
exotic OP ⭐ 18y
Bu mesaj Herotica rumuzlu uyeden alinti yapildi

Bu pilli ard arda kullanabilme sanırım, warlock cleric dim bundan önce ve başıma gelmedi 😊, yani oynadığım serverda yok böyle bir şey.
Super
Super ⭐ 13y
Bu mesaj Herotica rumuzlu uyeden alinti yapildi

Bu pilli ard arda kullanabilme sanırım, warlock cleric dim bundan önce ve başıma gelmedi 😊, yani oynadığım serverda yok böyle bir şey.

MBot kullanıyor , bazı private serverlarda fixleniyor bazıları pill bugu ile devam ediyor .
E
exotic OP ⭐ 18y
MBot kullanıyor , bazı private serverlarda fixleniyor bazıları pill bugu ile devam ediyor .

Onu biliyorum, bende mbot ile kullanıyorum purif pill zaten.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: