Icerige atla
Extraloob

Böle Pvp Görülmedi 2 vs 1 [2 glavier vs 1 blade]

· 31 Yanıt · 2.9K görüntüleme
T
TiM OP ⭐ 19y
Idea İşte Blade Gücü birindede sos var kısacası 2 sinede kömdüm bide benım glavie lvl 28 de yani bozuk çar glavie den dönme 1 gün oldu döneli şuanda tamamen kendıne gelse demek kı hoytt da daldı ama onu saymayın ezik zaten bide buz Very Happy Mr. Green Idea

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
31 Yanıt
T
TiM OP ⭐ 19y
Ölüm Sahneside Konuldu Mr. Green
T
TiM OP ⭐ 19y
İp! Yorum Yokmİ! Very Happy
D
DeepdarK ⭐ 19y
yanlız senin 10 kere vurarak öldürdüğün canavarı onlar 2 vuruşda alıyolar 10 gün sonra onlar senden en az 2-3 lvl yüksek olurlar seni çok rahat yıkarlar:)
T
TiM OP ⭐ 19y

yanlız senin 10 kere vurarak öldürdüğün canavarı onlar 2 vuruşda alıyolar 10 gün sonra onlar senden en az 2-3 lvl yüksek olurlar seni çok rahat yıkarlar:)

sen öle san benım elımdekı lvl 75 çarla 1 gecede3 lvl atlattım kendı carıma onlar açsın Bir pc de 1car botla 2 car düz de görem pc leri çalışıomu hehe hiç bişey yiyemezler onlar noptu hep nop kalıcak zuahhaha
T
TiM OP ⭐ 19y
Up!
E
EnDZoNe ⭐ 19y
valla kasmayi bilirsen int kadar hizli kasarsin blade i yeterki botun olsun skilleri ve kasma lwllerini yerini iyi ayarla deli kasarsin .. kimsede bisi yapamaz 😊
T
TiM OP ⭐ 19y

valla kasmayi bilirsen int kadar hizli kasarsin blade i yeterki botun olsun skilleri ve kasma lwllerini yerini iyi ayarla deli kasarsin .. kimsede bisi yapamaz 😊

İşte Bu da benım gibi işi bilio Mr. Green
L
Hangi hp potunu kullanıyorsun Question
T
TiM OP ⭐ 19y

Hangi hp potunu kullanıyorsun Question

Medıum kulanıyorum!
L
Mediumsa helal olsun... Ama blade çarınız olacaksa hızlı kasmayı ve uniqueleri unutmanız gerekmektedir
Bu nedenle 57 de glavie dönmüştüm.
T
TiM OP ⭐ 19y

Mediumsa helal olsun... Ama blade çarınız olacaksa hızlı kasmayı ve uniqueleri unutmanız gerekmektedir

Uniq hiç umrumda degil zaten 2 gün oldu blade olalı glavie hala 28 de olmasına ramen kömüom Mr. Green
C
Cynosure ⭐ 19y

Uniq hiç umrumda degil zaten 2 gün oldu blade olalı glavie hala 28 de olmasına ramen kömüom Mr. Green

Mr. Green Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
düşük lvl larda blade gayet zorluyor güzel pvp ler çıkartıyor jesusdan bilirim 2 kişi girerdik pata küte iyi dayanırdı Razz
T
TiM OP ⭐ 19y

düşük lvl larda blade gayet zorluyor güzel pvp ler çıkartıyor jesusdan bilirim 2 kişi girerdik pata küte iyi dayanırdı Razz

Very Happy yüksek lvl de iyi olmuyomu Very Happy 72+7Blade Shield Hazır desm Mr. Green
I
ilker98 ⭐ 19y
En Gıcık Aldığım Charlardan >Birisi Bu Blader Ezikken Bile kendinden Kaç lv yüksek Adamlara dayanıyor..Bi blader Le pvp Yapmak Bi ölüm Ne öldürüo Ne ölüo Potu İlk biten Kaybeder Anca böle Very Happy
S
ScR0 ⭐ 19y
yalnız 2 side ölmemiş son resimde Mr. Green speed skilleri acık dikkat edersen ölmemişler yatır cekmişsin 2 side yere düşmüş Mr. Green Mr. Green
T
TiM OP ⭐ 19y

yalnız 2 side ölmemiş son resimde Mr. Green speed skilleri acık dikkat edersen ölmemişler yatır cekmişsin 2 side yere düşmüş Mr. Green Mr. Green

iii bak adamdan bana şeytanlık gelıo yanındakıde felc zaten Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

Very Happy yüksek lvl de iyi olmuyomu Very Happy 72+7Blade Shield Hazır desm Mr. Green

yüksek lvl de de iyi ama okadar dayanamıyor bi nuke en aşağı 10k yada glavier ların bi crit i 9k vurduğu için Very Happy
T
TiM OP ⭐ 19y

yüksek lvl de de iyi ama okadar dayanamıyor bi nuke en aşağı 10k yada glavier ların bi crit i 9k vurduğu için Very Happy

Crt Bendede var extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: