Idea İşte Blade Gücü birindede sos var kısacası 2 sinede kömdüm bide benım glavie lvl 28 de yani bozuk çar glavie den dönme 1 gün oldu döneli şuanda tamamen kendıne gelse demek kı hoytt da daldı ama onu saymayın ezik zaten bide buz Very Happy Mr. Green Idea
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Böle Pvp Görülmedi 2 vs 1 [2 glavier vs 1 blade]
· 31 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
Ölüm Sahneside Konuldu Mr. Green
İp! Yorum Yokmİ! Very Happy
yanlız senin 10 kere vurarak öldürdüğün canavarı onlar 2 vuruşda alıyolar 10 gün sonra onlar senden en az 2-3 lvl yüksek olurlar seni çok rahat yıkarlar:)
yanlız senin 10 kere vurarak öldürdüğün canavarı onlar 2 vuruşda alıyolar 10 gün sonra onlar senden en az 2-3 lvl yüksek olurlar seni çok rahat yıkarlar:)
sen öle san benım elımdekı lvl 75 çarla 1 gecede3 lvl atlattım kendı carıma onlar açsın Bir pc de 1car botla 2 car düz de görem pc leri çalışıomu hehe hiç bişey yiyemezler onlar noptu hep nop kalıcak zuahhaha
Up!
valla kasmayi bilirsen int kadar hizli kasarsin blade i yeterki botun olsun skilleri ve kasma lwllerini yerini iyi ayarla deli kasarsin .. kimsede bisi yapamaz 😊
valla kasmayi bilirsen int kadar hizli kasarsin blade i yeterki botun olsun skilleri ve kasma lwllerini yerini iyi ayarla deli kasarsin .. kimsede bisi yapamaz 😊
İşte Bu da benım gibi işi bilio Mr. Green
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
Hangi hp potunu kullanıyorsun Question
Hangi hp potunu kullanıyorsun Question
Medıum kulanıyorum!
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
Mediumsa helal olsun... Ama blade çarınız olacaksa hızlı kasmayı ve uniqueleri unutmanız gerekmektedir
Bu nedenle 57 de glavie dönmüştüm.
Mediumsa helal olsun... Ama blade çarınız olacaksa hızlı kasmayı ve uniqueleri unutmanız gerekmektedir
Uniq hiç umrumda degil zaten 2 gün oldu blade olalı glavie hala 28 de olmasına ramen kömüom Mr. Green
Uniq hiç umrumda degil zaten 2 gün oldu blade olalı glavie hala 28 de olmasına ramen kömüom Mr. Green
Mr. Green Very Happy
düşük lvl larda blade gayet zorluyor güzel pvp ler çıkartıyor jesusdan bilirim 2 kişi girerdik pata küte iyi dayanırdı Razz
düşük lvl larda blade gayet zorluyor güzel pvp ler çıkartıyor jesusdan bilirim 2 kişi girerdik pata küte iyi dayanırdı Razz
Very Happy yüksek lvl de iyi olmuyomu Very Happy 72+7Blade Shield Hazır desm Mr. Green
En Gıcık Aldığım Charlardan >Birisi Bu Blader Ezikken Bile kendinden Kaç lv yüksek Adamlara dayanıyor..Bi blader Le pvp Yapmak Bi ölüm Ne öldürüo Ne ölüo Potu İlk biten Kaybeder Anca böle Very Happy
yalnız 2 side ölmemiş son resimde Mr. Green speed skilleri acık dikkat edersen ölmemişler yatır cekmişsin 2 side yere düşmüş Mr. Green Mr. Green
yalnız 2 side ölmemiş son resimde Mr. Green speed skilleri acık dikkat edersen ölmemişler yatır cekmişsin 2 side yere düşmüş Mr. Green Mr. Green
iii bak adamdan bana şeytanlık gelıo yanındakıde felc zaten Mr. Green
Very Happy yüksek lvl de iyi olmuyomu Very Happy 72+7Blade Shield Hazır desm Mr. Green
yüksek lvl de de iyi ama okadar dayanamıyor bi nuke en aşağı 10k yada glavier ların bi crit i 9k vurduğu için Very Happy
yüksek lvl de de iyi ama okadar dayanamıyor bi nuke en aşağı 10k yada glavier ların bi crit i 9k vurduğu için Very Happy
Crt Bendede var extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap