Icerige atla
Extraloob

Server Rome 63 ınt VS 62 str blade (PVP)

· 10 Yanıt · 2.0K görüntüleme
10 Yanıt
E
Excrea ⭐ 19y
guzel bi pvp fakat karsindaki adam cok amator we cok lagi war sanirim we zaten blade 68 den sonra guclenir hatta artik 73 den sorna cok daha guclenir.nse guzel paylasim tesekkurler Wink
P
Pennywise ⭐ 19y
güzel çekim ama amatör pvp,pek bi aksiyon olmamış yinede eline sağlık Wink
C
CoquetBeat ⭐ 19y
62 lvl blader tabi , 63 lvl yatır yok 68 ikili batır yok
normal
C
CoquetBeat ⭐ 19y
62 lvl blader tabi , 63 lvl yatır yok 68 ikili batır yok
normal
_
_SroGoblin_ OP ⭐ 19y
yaw sizde bladeyi korumak için sölemediniz kalmadı onun 63 batırı açılıncamış 68 açılıncamış ee bizim elimiz armut mu toplucak yani bizde nukeleri uplucaz falan filan yani yorumlarınız tek taraflı yapmışınız sizde bladesiniz herhal Wink
P
Pennywise ⭐ 19y
valla ben su güne kadar blader charlarımla hiçbi nukere yenildiğimi hatırlamıyorum,kapışacağım zaman benden 3-4 lvl yüksek nuker seçerdim karşıma zevkli olsun diye,hatta 2 nukerle birden kapışıp yendiğim çok oldu Very Happy
T
tan ⭐ 19y
blede vurmamıskı yoksa ınt sansı yok hele 1 lvl farkla
M
muratko193 ⭐ 19y
'Ben Full Str Bow um' Beyler Eski Patch De İnt Ciler Cok Zayıfdı Ama Sımdı Bi Nevzede Olsa Guclendiler Cold Da Snow Shield Serisi ACıldı 70 Lvl Nukeleri Acıldı Nukerleride okadar hafife Almayın..''Yanlıs Anlamayın Nukerleri Savunmuyorum''
_
_SroGoblin_ OP ⭐ 19y

valla ben su güne kadar blader charlarımla hiçbi nukere yenildiğimi hatırlamıyorum,kapışacağım zaman benden 3-4 lvl yüksek nuker seçerdim karşıma zevkli olsun diye,hatta 2 nukerle birden kapışıp yendiğim çok oldu Very Happy

yenildini görmediysen al gör ok artık devir değişti popcorn

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: