Pc ye virus programı kurmak istiyorum .. avira antivir i kuracagım .. tıklıyorum çalıştır diyorum .. kapanıyor .. bir kaç virus programında dha denedm kapanıyor .. acaba pğroblem nedir ? çözüm yolu gösterebilir msnz ?
Virus Programını Kurdurmuyor..!
· 8 Yanıt · 7.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
eski virus programını sildin mi ? yoksa hic virus prog. yok mu pc de ?
formatt attıktan sonra hiç yüklemedm :S
sistemınde calısan bı virüs var buyuk ıhtımalle
görev yöneticisi işlemler menusunden bı kontrol yapmanı öneririm sorunun ne oldugu buyuk ıhtımalle ordan cıkıcaktır sonlandırmaya % 90 izin vermıyecektır hjakthis önericem ama yanlış kullanıldıgında formata kadar gider en temizi combofix indirip bılgısayarı bi tarat
görev yöneticisi işlemler menusunden bı kontrol yapmanı öneririm sorunun ne oldugu buyuk ıhtımalle ordan cıkıcaktır sonlandırmaya % 90 izin vermıyecektır hjakthis önericem ama yanlış kullanıldıgında formata kadar gider en temizi combofix indirip bılgısayarı bi tarat
avg yi karambole yükledm :S işin garip tarafı güvenli moddada pc açılmıor :S neyse tavsiyeler için saolun ..
Birdaha Format atmanı oneririm
Arkadaş eğer formattan sonra hiç antivir programı yüklemediysen pc de virüs vardır o virüsü kontrol ayarlarından yada yardimci programlardan bul Hijack olabilir o iyi bir program neyse sonra format at ha bu arada d de değerli bişi yoksa orayada at bence sonra Hijacks ve kaspersky anti virüsü yükle canavar olur
Birdaha Format atmanı oneririm
+1907 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap