Icerige atla
Extraloob

Ve Vadi Artık ATV'de

· 24 Yanıt · 2.5K görüntüleme
W
Whisk OP ⭐ 16y
Fenomen dizi yeni sezonda kendi gününde kendi saatinde ATV ekranlarında...

İşte Pana Film'den yapılan o flaş açıklama:

"BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde ATV ekranlarında olacak!
Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonda yayınlanacağı kanal belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu, önümüzdeki sezonda kendi gününde kendi saatinde ATV ekranlarında sevenleriyle bulaşacak…
Kurtlar Vadisi Pusu’yla ilgili tüm haberleri, gerçek bilgi ve gelişmeleri resmi internet sitemiz http://www.kurtlarvadisi.com ’dan takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Pana Film"

summer1: nese:

P.S : Bu vadiyi çok seviyorum ya ❤️ 😆
24 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Nasıl olur yaa yazık olacak bence.
[ek #12654]
S
Smirnoff ⭐ 17y

vadiyi izlemem ama bencede yazık olacak eskisi gibi hükümeti eleştiren olaylar olmaz çünkü hükümetin kanalı atv summer7:
B
BearGrylls ⭐ 19y
evet katılıyorum akp nin atv summer4: summer7: summer2: daral: 🙏 😢
W
Whisk OP ⭐ 16y

Niye ki ❓ cool2:

P.S : Bu arada aTV çok feci para kırıcak. Ezel ve Vadi reytinglerde dağıtır ortalığı 🤝
W
Whisk OP ⭐ 16y

vadiyi izlemem ama bencede yazık olacak eskisi gibi hükümeti eleştiren olaylar olmaz çünkü hükümetin kanalı atv summer7:

1.) İzlemiyorsan nerden biliyon eleştirdiğini?

2.) Ben hiç bir bölümünü kaçırmadım ve Vadi hükümeti fazla eleştirmez aksine hükümeti savunur 🤝
J
Journalist ⭐ 19y
Star,Kanal D gibi adi,para için her türlü pisliği yapan kanallardan kesinlikle daha iyidir.
E
exotic ⭐ 18y
valla burda kazanan ATV hiçbi bölümünü kaçırmayan biri olarak inş atv kötü etkilemez kv'ni 😊
W
Whisk OP ⭐ 16y
Star,Kanal D gibi adi,para için her türlü pisliği yapan kanallardan kesinlikle daha iyidir.

Kesinlikle sana katılıyorum dostum 👍 😘
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bu dizi de o***** gibi he, bir orda bir burda...
W
Whisk OP ⭐ 16y

Hacı adamlar işi biliyor kim daha çok para veriyorsa ordalar 😁
S
Smirnoff ⭐ 17y

1.) İzlemiyorsan nerden biliyon eleştirdiğini?

2.) Ben hiç bir bölümünü kaçırmadım ve Vadi hükümeti fazla eleştirmez aksine hükümeti savunur 🤝

doğru söylüyosun öyle de olabilir dediğim gibi izlemiyorum benim için iyi oldu zaten atv izlemiyorduk evde perşembe günleri star işgal edilmemiş olur nese:
B
Buzzz ⭐ 18y
polat'ı turuncu turuncu izlersiniz ^^
A
Apollon ⭐ 18y

Şuan 4 büyük kanaldan her türlü pisliği yapan show tvdir.. Listemden bile sildim o derece yani
A
Apollon ⭐ 18y

Her gittiği kanalda da ilk bölüm araba uçururlar sonraki 50 bölüm kurusıkıya talim makara: (Toplasan 5 bölüm izlememşimdir fragmanlardan takip ediyorum denk gelirse 🍿 )
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hangi kanalda oldugu beni ilgilendirmez ben izler geçerim.
W
Whisk OP ⭐ 16y
hangi kanalda oldugu beni ilgilendirmez ben izler geçerim.

👍 🤝
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Atv paranın ... 😁
Special thx to Flexi
B
Belarj ⭐ 17y

ben yazıcaktım bı kontrol edıyım dedım katılıyorum atv görüntü kalitesini biraz yükseltsin o zaman sonucta KVP bu boru değil 😜
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
W
Whisk OP ⭐ 16y

ben yazıcaktım bı kontrol edıyım dedım katılıyorum atv görüntü kalitesini biraz yükseltsin o zaman sonucta KVP bu boru değil :P

Aynen bende fark etmiştim onu çok kalitesiz görüntüsü var ATV'nin inşallah düzeltirler 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: