Bard cleric ?
tam olarak doru düzgün hangi skilleri açıcam bilmiorum yardımcı olan warsa sevinirim 😉
Two handed sword ne açmalı
· 10 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Tabiki Warrior ve Cleric skillerini açmalısın, hız için scroll veya drug speed kullanabilirsin.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
bence cleric. çünkü 2h warrior char adında anlaşıldığı gibi dişe diş yakın ataklarla tanklığından yararlanarak mücadele eden bir char. ölümsüzlük özelliğini daha da kılıcı yapmak için cleric RD ve BS vazgeçilmez skiller.ayrıca bard hızlı kosmasıyla da üzerinde heavy armor varken zaten büyük harikalar yaratamayacaksın.zaten söylediğim gibi yakın atack yapacağın için de noise bir özelliği kalmayacak
N
NephilimAngel
⭐ 19y
cleric yada warlock
warrior açmayın ya herkes warrior açmaya başladı dwye gidiyorum yarısı warrior/cleric yarısı çinli, wizard vs. 😄
Warrior -Warlock yada Warrior -daggeri çok etkili kullanan warrior charlar gördüm ... ama clerikteki bless spell de çok işe yarıyor çünkü warriorun kendi def bufları bitince ardından onu basınca 1.5 dk da çewrede yıkılmamış char bırakmazsın
up up up...
hangi buff'u açmalıyım bide açmam gerekn buff'un hangi skillerini açmam gerekio onuda sölerseniz sevinirim
ilk defa eu char kasıorum 🙏
hangi buff'u açmalıyım bide açmam gerekn buff'un hangi skillerini açmam gerekio onuda sölerseniz sevinirim
ilk defa eu char kasıorum 🙏
warrior + cleric
bless spell, recovery division gibi kendine yarar sağlayan 2 önemli özelliği mevcut. bi skill daha vardı warlock zehirlerine karşı etkili oluyordu ama ismi şu an aklımda değil..
eğer ben kimseye yardım etmem, tek takılırım diyorsan o skill ler yeterli fakat yardımsever bir insansan ve cleric olabilirim ptlerde diyorsan son sütundaki buffları da açman gerekir.. hatta healleri de..
bless spell, recovery division gibi kendine yarar sağlayan 2 önemli özelliği mevcut. bi skill daha vardı warlock zehirlerine karşı etkili oluyordu ama ismi şu an aklımda değil..
eğer ben kimseye yardım etmem, tek takılırım diyorsan o skill ler yeterli fakat yardımsever bir insansan ve cleric olabilirim ptlerde diyorsan son sütundaki buffları da açman gerekir.. hatta healleri de..
clerickk ona buna buff basmakdan başka hiç bişeye yaramıo dienler var :?
O
Optimus Prime
⭐ 18y
warlock veya celeric
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap