Icerige atla
Extraloob

+10 Two Handed Sword

· 16 Yanıt · 7.8K görüntüleme
E
execol OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

😘 😘 😘 😘
16 Yanıt
T
TheCunninG ⭐ 19y
Niye +2 basmak varken +1 adv bastn ki ne güzel +11 olrdu
C
+2 Basmak Varken dıyorsunda 4 Aydır Adv B görmedım ben şahses =) Hayırlı olsun kardes. Charın ısmide süper ^_~
E
execol OP ⭐ 16y
Teşekkkürler.
Fakat arkadaşın dediği gibi b grade bulmak zor 😊
P
PR3STIG3 ⭐ 16y
b grade bulmak zor değil imkansız sadece sox B grade WEapon vardır bu sadece Weapon ıcın gecerlı
T
Tengrİ ⭐ 19y
b grade bulmak zor değil imkansız sadece sox B grade WEapon vardır bu sadece Weapon ıcın gecerlı

çok biliyorsun galiba 😁 😁 makara:
P
PR3STIG3 ⭐ 16y

benım bildiklerım bana yetıyor sen git ukala tavrını değiştir gel göster bakalım bi SS koyup bana normal B Grade 11d weapon
I
Intensify ⭐ 18y
Tebrikler ^^
J
Judas ⭐ 19y
tebrikler 😊 bende hiç normal iteme +2 görmedim.
C
Cryolite ⭐ 19y

çok biliyor ama doğru biliyor.

weapon ve shield SOX olmayan B grade elixirleri oyunda yok.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Vayy gocamana bak lagın en bol olduğu yerde basmış bide +10 u s..e s..e geçicek nasılsa die hayırlı olsun . 🍺

Ps: Darısı başıma. pray:
N
Hayırlı olsun 😊
A
ahmeth23 ⭐ 16y
normal B grade ADV elixir elde etm için +10 veya üzeri silah krmak gerekiyo ama kimsede kırmaz özellikle geçtiğimiz update'ten sonra düz +5 ve üzeri itemler artık ADV elixir vermiyorlar bu 100 den milletin eskiden kırdıklarından çıkanlar dışında normal ADV göremiycess, artık sadece soxlar ADV Elixir veriyor ve sox tan boş çıkmıyor fakat sox lardan düşen elixirler bildiğiniz gibi sadece sox itemlere uygulanıyor. 🤝
C
Cryolite ⭐ 19y
normal weapon B grade elixir elde etm için +10 veya üzeri silah krmak gerekiyo ama kimsede kırmaz özellikle geçtiğimiz updatten sonra düz +5 itemler artık A grade bile vermiyor, artık sadece soxlar ADV Elixir veriyor ve sox tan boş çıkmıyor fakat sox lardan düşen elixirler bildiğiniz gibi sadece sox itemlere uygulanıyor. 🤝

normal weapon B için server kırsan bile farketmez. alamasın.
A
ahmeth23 ⭐ 16y
normal weapon B grade elixir elde etm için +10 veya üzeri silah krmak gerekiyo ama kimsede kırmaz özellikle geçtiğimiz updatten sonra düz +5 itemler artık A grade bile vermiyor, artık sadece soxlar ADV Elixir veriyor ve sox tan boş çıkmıyor fakat sox lardan düşen elixirler bildiğiniz gibi sadece sox itemlere uygulanıyor. 🤝

normal weapon B için server kırsan bile farketmez. alamasın.

Artık A grade bile alınmıyoki serveri kırasın 🙄
D
Dragao ⭐ 15y
h.o

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: