Icerige atla
Extraloob

TÜRKİYE - BELÇİKA [3-2]

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
I
Infinity OP ⭐ 18y

2012 Avrupa Kupası elemelerinde Belçika ile karşılaşacağız. 3-0'lık galibiyetle başladığımız grup maçlarında daha önce 2010 Dünya Kupası eleme gruplarında aynı grupta yer aldığımız Belçika'yı yenerek puanımızı 6'ya çıkarmak istiyoruz.

Türkiye Belçika maçı hangi kanalda?
NTV'de yayınlanacak karşılaşmayı canlitv.gen.al sitesinden internet üzerinden takip edebilirsiniz.

Türkiye Belçika maçı saat kaçta?
Türkiye saati ile saat 21:00'de başlayacak.

16 Yanıt
I
Maçda durumlar nasıl ?
.NET
.NET ⭐ 19y
1-0 yeniliyoruz
[F New]Solo Gitarist
A
Avasin ⭐ 17y
VAN BUYTENin golü ile 1-0 yenik
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Evimizde bu kadar defansif takım olmamalıydı.. Durdurup vuracaktık sözde ama hiçte öyle oynamıyoruz bu oyuncularla da oynanmaz o sistemde.
[ek #12654]
P
Prophecy ⭐ 17y
2.yarı güzeldi ayaklarına saglık milli takımın
R
Rochas ⭐ 16y
Evimizde bu kadar defansif takım olmamalıydı.. Durdurup vuracaktık sözde ama hiçte öyle oynamıyoruz bu oyuncularla da oynanmaz o sistemde.

Abi duydun mu Rıdvan Dilmen dedi 40 yıldır korkak oynuyoruz bu sistemi üstümüzden atmalıyız 🎅
A
Avenger ⭐ 18y
Öyle yada böyle kazandık. 🍺
H
hmzsnmz ⭐ 19y
2. yarı maçı izlemedim arjantin - brezilya maçı için basket maçı felaket zevkliydi. Acep 2. yarı neler oldu bitti de kazandık biri özet geçsin pls 😜
[ek #12654]
A
Adith ⭐ 18y
@hmzsnmz
Özet :Hunharca .... yendik. 😈
.NET
.NET ⭐ 19y
ilk yarı berbattık 2. yarı izlemedim hiç ve bilmiyorum nasıl yendik ama helal olsun yaa 🙏
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
helal olsun 1-0'dan 3-2 almışız maçı güzel.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
@hmzsnmz
Özet :Hunharca .... yendik. 😈

ahahah güzel tabir olmuş makara:
[ek #12654]
F
Fahmlugat ⭐ 18y
maçı kahvede izledim bi yandan batak oynuyom bi yandan maç izliyom maçı izlerken kafam karıştı en az 10 defa battım 😆
PS:bizimkiler yenik düşmeden maç almasını bilmiyo abi daral:
Z
ZikywaL ⭐ 19y
yediğimiz 2 golde de kaleci hatası barizdi. Volkanı niye koymuyor kaleye anlamıyorm ki. Sakat mı ki 🙄
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
yediğimiz 2 golde de kaleci hatası barizdi. Volkanı niye koymuyor kaleye anlamıyorm ki. Sakat mı ki 🙄

hafif sakatlığı var daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: