Etkinliğe Giden Üyelerimiz Çektikleri Fotoğrafları Bu Topic Altından Yayınlasınlar.. 🍺
Joymax Türkiye 3 Nisan Etkinliğinden Görüntüler..[Eklendi]
· 12 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
woww güzel bir düşünce ve topic bakalım neler paylaşılacak ^^
woww güzel bir düşünce ve topic bakalım neler paylaşılacak ^^
Merakla Bekliyoruz. 🤤
Ps: Ben gidemedim 😢
Arkadaş o kadar başvurdum bana maille dönüş yapmadı bu organizatör bozuntuları.
Canımı çok sıktılar, ne güzel boş günümü değerlendirecektim...!
Arkadaş o kadar başvurdum bana maille dönüş yapmadı bu organizatör bozuntuları.
Ya Çoğu Kişiye Torpil yapıldı ^^
Özellikle Sürekli Adeks Müşterileri'ne Torpil geçtiler. ^^
Adeksten genel bir görünüm.(Bundan daha büyük 😆 )
Giriş Ekranı
Takılmalık herkese 110lv çar verdiler. Onunlada gittim ivyi ve isyu kestim 😆 Buda ivyden bir foto. (Telefon çekimi olduğu için kalitesi düşük 2mp daral: )
Buda 2vs2deki arkadaşla çarımız
Spoiler
- Resim Silinmiş.
Giriş Ekranı
Spoiler
- Resim Silinmiş.
Takılmalık herkese 110lv çar verdiler. Onunlada gittim ivyi ve isyu kestim 😆 Buda ivyden bir foto. (Telefon çekimi olduğu için kalitesi düşük 2mp daral: )
Spoiler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Buda 2vs2deki arkadaşla çarımız
Spoiler
- Resim Silinmiş.
Adeksten genel bir görünüm.(Bundan daha büyük 😆 )Spoiler
- Resim Silinmiş.
Giriş EkranıSpoiler
- Resim Silinmiş.
Takılmalık herkese 110lv çar verdiler. Onunlada gittim ivyi ve isyu kestim 😆 Buda ivyden bir foto. (Telefon çekimi olduğu için kalitesi düşük 2mp daral: )Spoiler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Buda 2vs2deki arkadaşla çarımızSpoiler
- Resim Silinmiş.
Woww İşte yarışmadan ilk görüntüler geldi gerçekten muhteşemmiş
Gerçekten amatör bir organizasyon olsada benim çok hoşuma gitti. Önce herkese 110lv 3m spli çarlar verdiler. Bir 30 45dk onlarla oyalandık pvp uniq yaptık. Millet guild felan kurdu 😆
Sonra işte pvp çarları ayarlandı 90lv 2m spli. Herkes kendine göre buildini yaptı.. 2vs2 vs 1vs1ler oldu. Ben ve bir arkadaşım 2vs2ye girdik. Elendikten sonra gittik. Finalde ne oldu kim kazandı bilmiyorum.
Sonra işte pvp çarları ayarlandı 90lv 2m spli. Herkes kendine göre buildini yaptı.. 2vs2 vs 1vs1ler oldu. Ben ve bir arkadaşım 2vs2ye girdik. Elendikten sonra gittik. Finalde ne oldu kim kazandı bilmiyorum.
2vs2 de şampiyon olduk.
sadece 1 raund kaybettik ve pvp ler ortalama 20 saniye sürdü 😈
1vs1 in sonucunu bilmiyorum. psp lerimizi aldık ve eve döndük.
biraz sorunlu bir turnuva oldu. program yavaş ilerledi ve oyundan atmalar yaşandı.
ama yinede güzeldi.
özellikle millet daha 105 olmadan biz 110 lvl ff charlarla uniq kovalayıp, pvp yaptık 💃
adamların çektikleri resimler elime ulaşınca buraya atarım.
benim çektiklerim ise :
(dev ekranda isyu ve cerbe keyfi 😈 )

sadece 1 raund kaybettik ve pvp ler ortalama 20 saniye sürdü 😈
1vs1 in sonucunu bilmiyorum. psp lerimizi aldık ve eve döndük.
biraz sorunlu bir turnuva oldu. program yavaş ilerledi ve oyundan atmalar yaşandı.
ama yinede güzeldi.
özellikle millet daha 105 olmadan biz 110 lvl ff charlarla uniq kovalayıp, pvp yaptık 💃
adamların çektikleri resimler elime ulaşınca buraya atarım.
benim çektiklerim ise :
(dev ekranda isyu ve cerbe keyfi 😈 )

Adeks'e gitmeme sebebim organizasyonun ister istemez çok amatörce geçeceği olduğunu düşündüğüm içindir ve beklediğim gibi çok amatörce geçmiş bağırışmalar koşuşturmalar sıra beklemeler bir ton geyik ama gene de büyük bir organizasyondu tebrikler adeks güzel işlere imza atıyorsunuz.
kuzum fotolara bayıldım extraloob yazman çok harika bir jest olmuş asil insansın helal olsun kuzum çok güzel paylaşımlar binlerce teşekkürler, başka foto çeken varmı ?
kuzum fotolara bayıldım extraloob yazman çok harika bir jest olmuş asil insansın helal olsun kuzum çok güzel paylaşımlar binlerce teşekkürler, başka foto çeken varmı ?
Adeks'e gitmeme sebebim organizasyonun ister istemez çok amatörce geçeceği olduğunu düşündüğüm içindir ve beklediğim gibi çok amatörce geçmiş bağırışmalar koşuşturmalar sıra beklemeler bir ton geyik ama gene de büyük bir organizasyondu tebrikler adeks güzel işlere imza atıyorsunuz.
Önce ıdye herkes kendisi bir ıd yazsın dediler. Bende dedim extraloob yazayım 😆
😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap