Icerige atla
Extraloob

Torque Clientless 3.0 Geliyor !

· 85 Yanıt · 15K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Torque Clientless 3.0 Geliyor !

Silkroad oyuncularının kalbinde taht kuran torque programının yeni sürümü yarı yarıya bitmiş durumda , programın yapımcıları bir çok yeni özellik eklediklerini söylüyorlar lakin silkroad'ın yeni auto login sistemi kırılamamış ve haliyle torque 20 saniyede bir deneyecek.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Eklenecek özelliklerin Listesi ;

[strike][li]Birden fazla karakterle oyuna girilebilecek - Tamam[/li]
[li]Versiyon port ve pk2 değiştirilebilecek. - Tamam[/li]
[li]Karakterler için dinamik can vb gibi özellikleri gösteren bar eklenecek- Tamam[/li]
[li]Çevrendeki oyuncuların itemleri gösterilebilecek - Tamam[/li]
[li]Temel karakter özellikleri eklenecek - Tamam[/li]
[li]Otomatik stall kurma özelliği ve stall'da satılan itemleri yenileme özelliği eklenecek. - Tamam[/li][/strike]
[li]Opcode'larının değiştirilmesinden dolayı banlama riskine karşı önlem alınacak. - Client'e geçiyorsanız bu sizin işinize yaramaz.[/li]
[li]Karakterleri kaydedebilir. - Zaten var.[/li]
[li]Başıca komutlar eklenecek. - Zaten var.[/li]
[li]Teleport sistem (sadece town'dan --> ferrie'leride eklenecek.).[/li]
[li]Auto login için id pw kaydetme özelliği eklenecek.[/li]
[li]Bir takma ad sistemi oluşturuldu.[/li]
[li]Agbot'la çalıştırılması için ip login port gibisinden giriş yöntemleri eklendi.[/li]
[li]Ne kadar kastığınızı hesaplayan bir sayfa eklenecek.(Dakikada/Exp , Dakikada/Sp , ne kadar sp ve exp kastığınızı gösterecek.)[/li]
[li]Dc ekranı gelince tekrardan bağlanacak..[/li]
[li]Clientless'tan client'e geçme özelliği ekleneyecek , evet yine return scrool basacak.[/li]
[li]Chat sistemi eklenecek.[/li]
[li]Yeni Plugin sistemi eklenecek.[/li]
[li]Karakter/Canaver sekmesi eklenecek.[/li]
[li]Otomatik mastery yükseltme eklenecek.[/li]

Tanıtım Videosu

Video'yu indirmek için Tıklayın !

85 Yanıt
E
exotic ⭐ 18y
Herkez bunu bekliyodu.. süper oldu bu v_3.0
yakında torqueyi bile paralı yaparlar xD
X
Xplosive ⭐ 17y
İyi oldu bu ama torque yi daha çok rahat girebilmek için kullanırdım. Yeni sisemin kırılamamış olması kötü. ^^
P
Prada ⭐ 19y
Torque resmen marka oldu . Kendilerini geliştirmeleride kutlanacak bir olay..
X
XER0 ⭐ 19y
Saniyelik deneme olayı ilen gönüllerde taht kurduydu, inşallah kırabilirler login sistemini 🍺
A
alibey587 ⭐ 18y
KIRAMAZLARSA BİLE NORMALDE SİLKROAD'IN DENEDİĞİNİ TAM OLARAK BİLMEDĞİMİZ İÇİN BUNUN SÜREKLİ DENEDİĞİNİ BİLİYORUZ O YÖNDEN SÜPER..:D
D
deadmaster ⭐ 19y
Güzel oldu.İnşallah en kısa zamanda gelir de 50 tane stall charıyla paraya para demem 😁
O
Adamlar süper çalışıyor vallahi
D

çalışıyorda auto login sistemini kırmadan eskisi kadar değerli olucağını sanmıyorum ☕
I
Çoğu kişi bunu bekliyordu çok iyi olacak 😉
O

çalışıyorda auto login sistemini kırmadan eskisi kadar değerli olucağını sanmıyorum ☕

Yakında kırarlar merak etme
D

Yakında kırarlar merak etme

inş 😁
E
EndoFStory ⭐ 18y

doru söylüosun kırmaları zor iş ama kırar salar cok gzl olr
A
alez ⭐ 19y
hadi hayırlı olsun xd
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ana komtuların eklenmesi yakın zamanda bitecekmiş.
E
EndoFStory ⭐ 18y
inş oyuna girmek biraz da olsa kolaylaşır
C
ben bi süredir clientlessi inceliyorum ama bu programla stall çarı açabiliyomuyuz? öle bi seçenek göremedimburadaki tanıtım resimlerinde henüz programı indirmedim yarın updateden sonra bakmayı düşünüyorum ama yeni vesiyona uyum sorunu olabilir bu konuda yardımcı kısa bi açıklama yaparsanız sevinirim..
E
emc ⭐ 18y
Clientless Stall kurabilecek miyiz ?
Eskisi gibi önce Client açıp Stall kurup sonra "/Clientless" komutuyla tekrar Clientless'e mi döneceğiz.
Gerçi çalışsında gerisi önemli değil. ama clientless Stall kurma tekrar modifiye etme gelse çok güzel olurdu.

EK : Mesajı videoyu izlemeden önce yazmıştım. Stall olayı çok güzel olmuş. Hem clientless, hem kendi kendine devam ediyor. Ciddi çok güzel olmuş dört gözle bekliyorum.
H
Hitman 4 ⭐ 19y
çabuk çıksın yaw 😄
F
FB_Li ⭐ 17y
bu adamlardaki zeka kimsede yok beyler adam silkroadın açıgını bulmus helal olsun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: